• Romania
  • English

STUDIO MARTIN// CELEBRATING 19 YEARS of STUDIO MARTIN// MARIO & VIDIS, Bogdan// Vineri, 07.12.2012, 23:00

07 Decembrie 2012

STUDIO MARTIN// CELEBRATING 19 YEARS of STUDIO MARTIN// MARIO & VIDIS, Bogdan// Vineri, 07.12.2012, 23:00 @ Studio Martin

Promoter: Studio Martin
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20/30 lei

19 ani! 19 ani de petreceri excelente, 19 ani de lineup-uri devastatoare, 19 ani de dans aproape in fiecare weekend, 19 ani de redecorari si schimbari majore, 19 ani de pure underground electronic music!
Exact acest lucru aniversam la Studio Martin vineri 7 decembrie: 19 ani in care Studio Martin ne-a facut educatie muzicala, ne-a invatat ce inseamna party-urile de calitate, ne-a invatat sa apreciem fineturile underground. 19 ani in care Studio Martin a reusit sa devina un reper important in Europa si un mo

tiv de mandrie pentru portofoliul DJ-ilor cu renume ;)

Si cum Studio Martin tine la blazon, aniversarea se va tine in compania unuia dintre cele mai hot nume din productia actuala: Mario & Vidis!

====================================

Colaborarea intre cei 2 a inceput in 2007 cu un remix la clasica Love Someone semnata de Robert owens si Atjaaz, remix ce l-a facut pe Pete Tong sa ridice o spranceana si sa arunce instant track-ul in selectia BBC Radio 1.

Si asta era doar inceputul. "I'll Be Gone" a lovit din plin topurile de specialitate, devenind cel mai vizionat videoclip lituanian pe youtube! Iar recent lansatul album "Changed" ne-a schimbat complet parerea despre Lituania: sub vremea rece si atmosfera gri exista o patura de caldura si optimism :)


Mario & Vidis pe facebook
https://www.facebook.com/mariovidis/

Mario & Vidis soundcloud
http://soundcloud.com/mariovidis

======================================

De warmup se ocupa Bogdan

======================================

Preturi la intrare:

20 ron pana in ora 01:00 AM / 30 ron dupa ora 01:00 AM

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER