>
  • Romania
  • English

Studio Martin 18 Years Anniversary Sambata, 17 decembrie 2011, | Evenimente Bucuresti |

17 Decembrie 2011

Studio Martin 18 Years Anniversary @ Studio Martin

Studio Martin 18 Years Anniversary
Sambata, 17 decembrie 2011, 23:00

- Nina Kraviz (Rekids)

- Faster (Kurbits)


Intrare: 20 lei / 30 lei
Celebrul club Studio Martin isi sarbatoreste pe data de 17 decembrie majoratul, asa ca puteti sa marcati cu rosu aceasta data in calendarele voastre clubbing. Va fi de neuitat!

Acesta aniversare speciala este cu atat mai importanta cu cat ”special guest”-ul noptii magice este nimeni altul decat ”home queen”-ul clubului nostru preferat, Nina Kraviz, o artista cu o evolutie rapida si spectaculoasa in domeniul muzicii electronice, care va sustine in exclusivitate o alta sesiune eclectica de tech house, underground sau chiar pop, in stilul sau incendiar, care i-a adus consacrarea unanima (nu trec deloc neremarcate hit-urile ”Pain in the Ass”, ”I'm gonna get you” si ”I'm week”).

Asadar, nu uitati: sambata aceasta, Studio Martin isi confirma pozitia pe scena clubbing locala iar favorita noastra Nina Kraviz cu siguranta ”is gonna get you”!


Acreditari de presa si parteneriate media: Petra@StudioMartin.ro
Rezervari mese si informatii: +40 733 627 846
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER