• Romania
  • English

Street Heroes Spring Break @Parcul Tineretului | Sambata , 05 MAI 2012

05 Mai 2012

Street Heroes Spring Break @Parcul Tineretului | Sambata , 05 MAI 2012 @ Parcul Tineretului

Preț: 10 RON

Cel mai mare Festival de Cultură Urbană din România revine: STREET HEROES 3 Fueled by BURN Ollie Gang Shop prezintă STREET HEROES Spring Break pe 4 și 5 mai 2012 în Parcul Tineretului Scena de muzică se împarte între cele două zile pentru a face loc vineri băieților de la Facem Records, iar sâmbătă celui mai Bass Turbat! STREET HEROES Spring Break îi are așadar confirmați pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 mai) și pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 mai). STREET HEROES are în acest an o misiune dublă pentru competițiile de sporturi extreme: ediția din primăvară vizează descoperirea și promovarea noilor talente, calificările și premierea amatorilor din fiecare concurs (Skate, BMX, Role, BBoy) pentru ediția din toamnă, cu accent în primă fază pe ideea de experiență și mai puțin pe cea de competiție. Fiecare concurent, indiferent de probă, va primi din partea organizatorilor un premiu de participare. Echipa de rideri pro BURN va oferi un show demonstrativ de skate si BMX. Da, vom avea și un wall pentru graffiti și artiști invitați. În ambele zile, accesul este liber până la orele 14. Vineri intrarea este 15 lei, sâmbătă 10 lei. Afterparty-ul oficial are loc pe 5 mai la Safe House cu nimeni altcineva decât… Borgore! Transportul de la Parcul Tineretului până la Safe House este oferit de către organizatori, în limita locurilor disponibile.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER