• Romania
  • English

Status Quo @ Sala Palatului

17 Octombrie 2012

Status Quo @ Sala Palatului @ Sala Palatului

Promoter: EMagic
Preț: 95

Legendara trupa rock Status Quo va concerta toamna aceasta in premiera la Bucuresti! Organizat de Emagic, evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, si promite publicului o incursiune fascinanta prin istoria muzicala a trupei. Fanii Status Quo vor avea astfel sansa sa asculte live piese celebre, lansate de-a lungul timpului, dar si noi compozitii extrase de pe cel mai recent album, Quid Pro Quo, lansat in 2011. 

Avandu-si originile in trupa rock The Specters, infiintata la inceputul anilor `60, Status Quo si-a definitivat in 1967 componenta si noua indentitate muzicala. Anii `70 au marcat inceputul in forta pentru Satus Quo, trupa lansand mai multe albume si hituri precum „Caroline”, „Down, Down” sau „Rockin' All Over the World”, ce i-au asigurat prezenta in cartile de istorie a rock-ului britanic. A fost prima trupa contemporana ce a cantat in fata reprezentantilor Casei Regale, evenimentul avand loc in 1982, in cadrul unui concert caritabil sold-out la care a luat parte Printul Charles. Trei ani mai tarziu, in 1985, Status Quo a dat startul concertului Live Aid, piesa „Rockin’ All Over the World” devenind imnul evenimentului. In 1986, a lansat albumul „In the Army Now” care a avut un succes comercial remarcabil, trupa continuand seria reusitelor cu numeroase premiere si recorduri muzicale. In acelasi an, Status Quo a reusit performanta de a sustine trei concerte in trei tari diferite – Marea Britanie, Elvetia si Danemarca, in mai putin de 24 de ore. Recordul avea sa fie depasit de aceeasi trupa, pe 21 septembrie 1991, cand Status Quo si-a asigurat prezenta in Guiness Book of Records pentru nu mai putin de patru spectacole sold out sustinute in 11 ore si 11 minute, la Sheffield Arena, Glasgow SE&CC, Birmingham NEC si Wembley Arena, in cadrul turneului de promovare a albumului „Rock ’Til You Drop”. Acelasi an avea sa aduca membrilor trupei si premiul Brit pentru contributia adusa industriei muzicale. 

Tradusa in cifre, intreaga cariera Status Quo insumeaza nu mai putin de 29 de albume de studio, 4 albume live, 7 compilatii si 77 de single-uri, numarul total de vanzari depasind 120 milioane de unitati. Status Quo si-a petrecut aproape sapte ani si jumatate in clasamentele britanice (415 saptamani), fiind trupa cu cele mai multe albume prezente in British Albums Chart dupa The Rolling Stones. 
Toamna aceasta, publicul bucurestean va avea ocazia de a vedea live Status Quo intr-un concert memorabil ce va avea loc pe 17 Octombrie, la Sala Palatului.

Biletele pentru concertul trupei rock Status Quo se vor pune in vanzare astazi, 17 mai, preturile variind intre 95 si 365 de lei. Evenimentul din 17 octombrie este primul concert status Quo sustinut la Bucuresti, trupa pregatind pentru acest spectacol nenumarate piese cunoscute, dar si compozitii noi, extrase de pe cel mai recent album lansat anul trecut si intitulat “Qui Pro Quo”. 

Incepand de joi, 17 mai, fanii trupei Status Quo isi vor putea achizitiona bilete pentru concertul din aceasta toamna. Ei vor avea la dispozitie mai multe categorii de locuri, in functie de distanta fata de scena, preturile acestora fiind de 95, 160, 225, 285 si 365 lei. Biletele pot fi achizitionate prin comanda online, de pe site-ul www.Myticket.ro, ulterior acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu dar si la Sala Palatului. 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER