• Romania
  • English

★ STANTON WARRIORS ★ Vineri, 7 Decembrie 2012 22:00 Atelierul de Productie

07 Decembrie 2012

★ STANTON WARRIORS ★ Vineri, 7 Decembrie 2012 22:00 Atelierul de Productie @ Atelierul de Productie

Promoter: Basswise
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20 lei

 STANTON WARRIORS 
Vineri, 7 Decembrie 2012 22:00
Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160, Bucuresti)
 

www.fb.com/Basswise

__________________________

BILETE
- la intrare in seara evenimentului, 20 Lei

__________________________

BASS, BEATS AND BOOTY!

Cand spui breakbeat, gandul te trimite imediat la Stanton Warriors. Cand spui booty electro, esti surprins de faptul ca te gandesti din nou la Stanton Warriors. Cand spui mash-up intre house, jungle si funk, da, tot la Stanton Warriors te gandesti! Au castigat absolut toate premiile posibile din zona breaks, au fost recompensati de catre Zane Lowe cu “Hottest Record in the World” si de mai bine de 10 ani reusesc sa fie “on top of the game”. Suntem mai mult decat nerabdatori sa vedem ce remixuri si edituri au pregatit Dom B si Mark pentru noaptea de vineri!

 

Support local va fi asigurat de catre Hardplay (Play Me, Bass Turbat), Alex Dark (Bass Turbat), Meeloox (Breakbeat.ro) si Brusten (Blast).

 

De asemenea, avand in vedere ca Decembrie este luna cadourilor, intrarea la acest eveniment va fi doar 20 lei! Important de stiut: accesul la acest eveniment este strict interzis minorilor (18+).

 

RSVP:  http://www.fb.com/events/439477739448440

YOUTUBE || FACEBOOK

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER