Eveniment: Stand-Up Comedy Nights

15 Februarie 2011

Stand-Up Comedy Nights @ Elephant Pub

Stand-Up Comedy Nights @ Elephant Pub and Live Music// Elephant Pub and Live Music va invita la cele mai tari seri de stand-up comedy din oras. In fiecare marti, pe Str. Gabroveni nr. 16, in centrul istoric, ii puteti vedea pe cei mai cunoscuti artisti de stand-up. „Stand-Up Comedy Nights” va debuta pe data de 15 februarie cu Tiberiu Popovici, artist care a facut parte din majoritatea proiectelor de anvergura din domeniu. Accesul se face incepand cu ora 21.00 si pretul biletului de intrare este de 10 lei. Tiberiu Popovici este unul din cei mai prolifici comedianti romani. A debutat in anul 2005 in cadrul serilor de open-mic din Café Deko iar de atunci fost prezent in toate proiectele majore de stand-up comedy din Romania (Retrospectiva Cafe Deko, Fresh-Up la un Stand-Up, Stand-Up In The City, Noaptea Devoratorilor de Stand-Up, etc.) si a fost de mai multe ori headliner si prezentator al Noptii devoratorilor de publicitate. Colaborarile sale cu artisti din zona muzicii hip-hop (Agresiv, DJ Swamp, Maximilian si Grasu XXL) a culminat cu colaborarea cu Guess Who, impreuna cu care a conceput conceptul si personajul comic euGEN din clipul piesei cu acelasi nume. Pentru seara de marti din Elephant, Tiberiu Popovici ne-a promis multe zambete, asa ca va asteptam si pe voi.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER