Eveniment: Space Closing Party

14 Mai 2011

Space Closing Party @ Club Space

Intotdeauna weekendul cu 1 mai prevesteste sosirea verii, iar sosirea verii prevesteste inchiderea cluburilor.

 

WeDance are placerea sa va invite la Space Closing Party with: Rhadoo, Sammy Dee -live-, Gescu & Alexandru.

 

Sammy Dee este apreciat atat pentru mixurile sale efervescente, cat si pentru productiile de mare rafinament. Ca DJ, este cealalta jumatate a proiectului Pantytec, alaturi de ZIP . A debutat in 2002 la Perlon cu albumul "Pony Slaystation". A fost rezident in cluburi ca E-Werk, Robert Johnson, Ostgut si Tresor. A fondat proiectul Half Hawaii impreuna cu Bruno Pronsato. In cariera sa de producator Sammy Dee a mai colaborat si cu Heiko Laux si Guido Schneider.

 

De-a lungul acestui sezon ne-am intalnit la Space cu artisti precum Hell, Steve Bug, Vera, Pushkarev, Rhadoo, Petre Inspirescu, Audiojack, D’julz, Anonym, Dyed Soundorom si multi altii. Acum a sosit momentul sa ne intalnim in acelasi loc si sa depanam impreuna amintiri dobandite in acest an.

 

Timp avem suficient intrucat muzica va rasuna pana la epuizare.

Acestea fiind spuse, ne intalnim pe 14 mai incepand cu ora 23:00 la Club Space pentru a ne lua ramas bun.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol THE MISSION 17th Years Anniversary Concert Katatonia @ Brasov Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER