• Romania
  • English

SPACE CLOSING - ANJA SCHNEIDER - PITICU - PRIKU - CAP

26 Mai 2012

SPACE CLOSING - ANJA SCHNEIDER - PITICU - PRIKU - CAP @ Club Space

Promoter: Space Club
Preț: 20

Intotdeauna weekendul cu 1 mai prevesteste sosirea verii, iar sosirea verii prevesteste inchiderea cluburilor, astfel si in acest an WeDance are placerea sa va invite la Space Closing Party with: 
◆Anja Schneider
◆Piticu b2b Priku 
◆Cap.
Intrare: 20 ron << 00:00<< 30 ron
IN INTAMPINARE VOASTRA VENIM CU SONORIZARE EXTRA PENTRU ACEASTA SEARA!!!
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲ 
Anja Schneider este fondatorul si proprietarul label-ului mobilee records, un DJ de renume international, un producator de succes, şi una dintre cele mai grele persoanele din industria muzicii electronice.
După primele sale producţii în 2004, Anja Schneider isi uneste forţele cu Ralf Kollmann si pune bazele label-ului mobilee records in anul urmator.
Anja este cea care ii descopera pe cei care vor devenii unii dintre cei mai apreciati DJ ai momentului, astfel le ofera ocazia baietilor de la Pan-Pot sau de ce nu, lui Sebo K sa-si dezvolte proriul stil si sa evolueze sub logo-ul mobilee records.
Considerată pe scară largă ca fiind unul dintre DJ-ii cei mai respectati si apreciati din lume, Anja Schneider a călătorit în aproape fiecare colţ al globului, făcând o marca de renume mondial prin prestatiile sale din cluburi şi din cadrul festivalurilor din întreaga lume. 
Dintre acestea am ales doar cateva:

http://www.youtube.com/watch?v=mDidjPTRgmM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pJC1Ml93kFo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=frxiHVz5l-Y&feature=related
De-a lungul acestui sezon ne-am intalnit la Space cu artisti consacrati, a caror valoare este recunoscuta in intreaga lume precum, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Guy J, Scarlett Etienne, Lee Buridge, David Squillace, Derick Carter, Pan-Pot, Paco Osuna, Troy Pierce, Rodriguez Jr., Ray Okpara, AME, Bill Patrick si multi altii.

Si dupa un sezon atat de plin, acum a sosit momentul sa ne intalnim in acelasi loc si sa depanam impreuna amintirile dobandite in acest an. Timp avem suficient intrucat muzica va rasuna pana la epuizare, pentru ca si de data asta o sa ne lungim, asa cum ne place noua.

Acestea fiind spuse, ne vedem pe 26 mai incepand cu ora 23:00 la Club Space pentru a ne lua ramas bun.

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

WeDance@ Club Space
Str. Academiei nr. 35-37
Contact si rezervari: 0733800903

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER