• Romania
  • English

evenimente: Sonic Fields pres. Techno Love w/ Stefano Noferini, Synech, Marius Ene, Arisen & Himbrecht, Nic Briel in Arenele Romane pe 12 Februarie 2016

12 Februarie 2016

Sonic Fields pres. Techno Love w/ Stefano Noferini, Synech, Marius Ene, Arisen & Himbrecht, Nic Briel @ Arenele Romane

Sonic Fields pres. Stefano Noferini @ Arenele Romane / București / 12 Februarie

Biletele se gasesc in reteaua Bilete.ro:
http://www.bilete.ro/concert-sonic-fields-presents-stefano-noferini-12-feb-2016 ]

Sonic Fields! Cel mai nou brand de evenimente techno si progressive se numeste Sonic Fields, si are ca obiectiv dezvoltarea scenei de muzica electronica din Romania. Invitati straini si romani vor trece pe la pupitrul Sound Fields pentru a va oferi o experienta de neuitat.

Evenimentul de lansare al brandului Sonic Fields se va desfasura pe data de 12 Februarie la Arenele Romane, iar ca invitat special este Stefano Noferini; Lineupul va fi completat de romanii : Synech, Marius Ene, Arisen & Himbrecht si Nic Briel
Unul dintre cei mai mari campioni al muzicii tech-house, Stefano Noferini, vine să mixeze în România. Noferini este o legendă în ceea ce priveşte muzica electronică în toate formele sale, fiind nu doar unul dintre cei mai respectaţi DJ din Italia, ci şi un producator important de muzica electronică. Modul în care a reuşit de a lungul timpului să reinventeze soundul şi să îmbine elementele muzicale l-a plasat în top și l-a făcut astfel să fie un artist greu de egalat. De asemenea, Noferini a revoluționat piața înfloritoare a muzicii tech-house prin propriul lui show de radio reușind astfel să își facă bine cunoscut stilul său muzical inconfundabil în toată lumea. Aşa că ani la rând de producții muzicale de top l-au făcut pe Noferini să devină una dintre cea mai importantă verigă din lanțul lung al artiştilor de muzică electronică.

Prin talentul și prin tehnica sa, Stefano Noferini poate fi numit un adevărat DJ. În momentul în care se află la pupitru, toată lumea e absorbită de călătoria muzicală pe care acesta reuşește să o ofere. Oamenii pur și simplu se conectează la energia transmisă prin muzică de artistul Italian.
Stefano Noferini a ajuns pe culmile Beatport, ca top seller, și a ocupat de nenumărate ori locul 1 în aproape toate genurile muzicii eletrocnice. Muzica sa orginală și remixurile sale se află pe lista multor DJ talentați atât dintre cei comerciali, cât și dintre cei undergorund. Stefano Noferini a câştigat chiar titlul de „Breakout Artist of the Year” pe Beatports în 2010, iar un an mai târziu a fost numit „Artist of the Year”, moment în care a reuşit să depăşească artişti celebri precum Pitbull, Shakira, Lady Gaga și Beyonce. 

De asemenea, de-a lungul timpului, piesele lui au făcut furori la evenimente mari precum cele de la Ministry of Sound, Euphoria, H2O, F-135, Space Ibiza, Space Miami, Cocoon Frankfurt, Lief Festival, Sankeys și Row 14. 
Așadar nu e de mirare că talentul său greu de egalat de alți DJ i-a adus o carieră de excepție pe care se pare că vrea să o pună la punct în cele mai mici detalii. În acest moment, Noferini continuă să împrăștie virsul muzicii sale în toată lumea și să cucerească noi teritorii prin intermediul emisiunii sale de radio, Club Edition. Show-ul său este ascultat de milioane de oameni din 15 țări. Amprenta sa, casa de discuri Deeperfect Records aduce lumii sunete de înaltă calitate semnate atât de el, cât și de alți producători importanti precum Wally Lopez și Paolo Mojo. 

Ceea ce contează însă este că seturile incredibile ale DJ-ului Stefan Noferini sunt aplaudate îndelung de fani care cer ca muzica maestrului italian să nu se oprească. Și asta pentru că în timp ce alți Dj doar mixează, artistul nostru știe cum să aducă muzica la un alt nivel și să o transforme în artă. Arta semnată Stefan Noferini.

Mai multe informatii pe sonicfields.ro.
[ RSVP Here - https://www.facebook.com/events/211889002489113/ ]

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER