• Romania
  • English

Indragitul artist Diynamic - Solomun - revine in Bucuresti pentru a mixa la Arenele Romane in calitate de invitat special vineri, 28 iunie 2013.

28 Iunie 2013

Solomun va mixa @ Arenele Romane

Preț: 30 lei

Dupa doua party-uri in prima jumatate a anului in compania germanilor de la Pan-Pot si energicilor The Martinez Brothers, cei din urma mixand in premiera in Romania, Double Damage pregateste un scenariu nou pentru urmatoarea petrecere; o iesire in aer liber la Arenele Romane in compania owner-ului Diynamic Music, ‘excelenta sa’ Solomun, rezident la Pacha Ibiza in 2013. 

Asadar, unul dintre cei mai apreciati si indragiti dj si producatori ai momentului revine in aceasta vara in Romania, pe 28 iunie, in cadrul unui eveniment outdoor. Lineup-ul este completat de artistul britanic jozif si patru nume din roster-ul Double Damage: Pagal, Manole, Nu Zau si Dubsons. 

Ultimele doua petreceri in Bucuresti care l-au avut ca protagonist pe Solomun au avut loc in 2012 la Kristal Club si s-au desfasurat cu casa inchisa, ambele sub amprenta Double Damage. Mai recent, owner-ul Diynamic este rezident la Pacha Ibiza in anul in curs, iar sfarsitul anului 2012 i-a adus cateva premii care nu pot fi trecute cu vederea, si anume ‘Cel mai bun producator al anului 2012’ – in cadrul DJ Awards, ‘Cel mai bun dj din 2012′ conform Mixmag Magazine si autorul unuia dintre cele mai bune concepte de petreceri din Ibiza, ‘Diynamic Neon Nights’ desfasurat pe perioada verii la Sankeys. 

Cu jozif ne-am reintalnit cel mai recent in luna decembrie a anului trecut, la aniversarea de 1 an a brand-ului Double Damage, ocazie cu care am realizat un interviu pe care il puteti citi aici -> “Atmosfera, scena, oamenii… Romania este un loc special pentru a mixa si a petrece” 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER