>
  • Romania
  • English

TrancENDancE va invita pe data de 2 decembrie 2011, ora 23:00, la o petrecere cu un line-up in stare sa cutremure chiar si cele mai rezistente simturi.

02 Decembrie 2011

Snatt & Vix, Nic Briel, Control Freak, Arisen si Narcotistul @ Studio Martin

Promoter: Trancendance
Preț: 10 lei

TrancENDancE va invita pe data de 2 decembrie 2011, ora 23:00,  la o petrecere cu un line-up in stare sa cutremure chiar si cele mai rezistente simturi.

Scopul organizarii evenimentului este de a sarbatori, nu numai trecerea inca unui an plin de muzica electronica buna ci si unitatea intregii comunitati de ascultatori fideli al acestui gen muzical ( trance ), fiind un eveniment sustinut in totalitate cu pasiune pentru muzica si dorinta de distractie, toate invaluite in acorduri melodice si euforice, beat-uri agresive si linii sonore deep.

Snatt & Vix, Nic Briel, Control Freak, Arisen si Narcotistul sunt artistii care vor performa vineri seara dupa timetable-ul urmator :

● 23:00 - 01:00 Nic Briel b2b Control Freak

● 01:00 - 03:00 Snatt & Vix

● 03:00 - 04:00 Arisen

● 04:00 - 05:00 Narcotistul

[ cu o posibila prelungire ● 05:00 - 06:00 Arisen b2b Narcotistul ]

 

Warmupul va fi asigurat de un duo inedit, format dintr-un newcomer promitator [ Nic Briel ] si un dj care e la a doua prezenta la un TrancENDancE [ Control Freak ]. In main, urmeaza Snatt & Vix, care avand in vedere evolutia lor din punct de vedere al productiilor proprii, promit un set care cu siguranta va face deliciul tuturor celor prezenti. Party-ul si sound-ul trance vor continua sub mainile celui de-al doilea newcomer din lineup, Arisen. In incheiere, il vom revedea mixand, pentru a doua oara la un eveniment TrancENDancE, pe Narcotistul. In cazul in care conditiile de desfasurare ale evenimentului ne vor permite, party-ul se poate prelungi cu inca o ora, in care ii vom vedea pe Arisen si Narcotistul intr-un "back 2 back" de neratat.

Locatia aleasa pentru aceasta editie de TrancENDancE este Studio Martin, un club care este renumit pentru gazduirea multor petreceri cu acest specific muzical, in special gazda de regula a TrancENDancE.

Pretul de intrare este de 10 lei indiferent de ora la care se intra in locatie iar accesul minorilor (sub 18 ani) este strict interzis la acest party!

De mentionat ca aceast party nu este ultimul organizat in acesta luna ci mai urmeaza un TrancENDancE pe data de 23 Decembrie 2011 ;)

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER