• Romania
  • English

Snatt & Vix - Aly & Fila

30 Martie 2012

Snatt & Vix - Aly & Fila @ Studio Martin

Promoter: Studio Martin

 

Studio Martin Prezinta:

30 martie 2012

 

Snatt & Vix

Aly & Fila

 

Atunci cand asculta muzica dj-ilor egipteni Aly & Fila, fanii sunt cuprinsi intotdeauna de intensitatea sunetelor uplifting care ii indeamna pe ringul de dans in cluburile din lumea intreaga. In 2010 cei doi au ajuns in DJ Mag Top 100 pe pozitia 20 (si 22 in 2011) iar in Top 250 DJs organizat Tranceaddict pe pozitia 11. Trebuie mentionat si faptul ca au castigat recent premiul „Egypt Dance Nation of the Year” in cadrul „Ibiza DJ Awards” alaturi de alti mari dj precum Armin van Buuren. Tot in 2010, labelul lor „Future Sound Of Egypt” a devenit parte din marea industrie Armada Music. Albumul Aly & Fila intitulat „Rising Sun”, aparut la finalul anului 2010, a ajuns imediat in Mixmag Magazine Top 50, aflandu-se printre putinele albume trance promovate in celebrul top international.

 

Sa nu uitam ca duo-ul egiptean a fost nelipsit de la ultimele editii aniversare ale emisiunii lui Armin van Buuren – A State Of Trance. Ei au mixat in cadrul ASOT 300, 350, 400, 450 si 500, fiind intotdeauna apreciati si rechemati de fani. Iar ca o reconfirmare, la sfaristul lunii Martie ei vor mixa si la ASOT 550.

 

Aly & Fila au toate motivele sa fie mandri de performantele realizate. Muzica lor marcheaza in special prin ritmuri nebunesti, break-uri armonioase, patrunse de puternice elemente trance dar si progressive. Sunt adorati si aclamati peste tot unde urca pe scena. Euforia trancerilor la auzul muzicii lor cu greu poate fi exprimata in cuvinte.

 

Un pas foarte important in cariera Aly & Fila a fost facut la finalul anului 2011 cand piesa lor “We Control the Sunlight”, in colaborare cu vocalista Jwaydan, a fost votata numarul 1 in cadrul topului anual al emisiunii A State Of Trance (ASOT) cu Armin van Buuren, adica cea mai buna piesa trance a anului 2011. Cei doi au sarbatorit de curand printr-o petrecere incendiara si editia 200 a propriei lor emisiuni radio intitulata de asemenea „Future Sound Of Egypt”.

 

In prezent ei sunt la a al doilea volum al propriei lor compilatii „Future Sound Of Egypt Vol. 2”, o serie de compilatii care se bucura de un mare succes, disponibila in magazinele online din 24 februarie 2012. Si pentru ca noua compilatie „Future Sound Of Egypt” (Vol. 2) se poate deja comanda online de pe iTunes, tacklistul oficial si alte informatii suplimentare puteti gasi pe site-ul Armada Music:

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER