• Romania
  • English

concerte: SMILEY & HaHaHa Production in Arenele Romane pe 01 Iunie 2015

01 Iunie 2015

SMILEY & HaHaHa Production @ Arenele Romane

Preț: 40 LEI

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti in aer liber, cel mai in voga artist roman al momentului, SMILEY, te invita la o megaproductie dupa un concept propriu: SMILEY & HaHaHa Production .

Pregatiti-va pentru foarte mult surprize si invitati speciali, efecte si butaforii, totul impachetat intr-un setup de poveste unde buna dispozitie si muzica live vor fi pe primul loc !

Biletele cu preturi speciale de presale au fost puse deja in vanzare pewww.iabilet.rowww.eventim.rowww.myticket.ro si www.bilete.ro si in toate punctele clasice de vanzare la urmatoarele preturi:

- 40 de lei Categoria B 
- 60 de lei Categoria A in fata scenei
- 100 de lei VIP, cu loc pe scaun in tribuna

Supliment intalnire cu SMILEY - 200 de lei - doar 100 de locuri! Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumparat. Detaliile despre intalnire vor fi transmise pe e-mail cu cateva zile inainte de concert

Preturile sunt valabile pana pe 20 aprilie, urmand apoi ca pana pe 31 mai inclusiv, biletele sa coste in functie de categorie: 45, 70 respectiv 130 de lei VIP. 

In ziua concertului pe 1 iunie, acestea vor costa 60, 90 respectiv 150 de lei VIP, in limita locurilor disponibile.

In curand organizatorii vor reveni cu mult mai multe detalii.
Un eveniment HaHaHa Production, VIP Booking si BestMusic Live Concerts.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER