• Romania
  • English

Simfonia pregatirii porcului@Fabrica Club

22 Decembrie 2011

Simfonia pregatirii porcului @ Fabrica Club

Promoter: Papa La Soni & Fabrica Club
Preț: Free

De Ignat toată lumea e invitată la Fabrica cu mâncare de la ŞoniJoi, 22 decembrie, ora 16:00 va avea loc pentru prima dată în Fabrica, o “Petrecere de Ignat”. Anul acesta tradiţia se întâmplă în curtea Fabrica în colaborare cu Papa La Şoni.

 

În cadrul Petrecerii de Ignat nu va lipsi nici activitatea principală, în jurul căreia se va petrecere întregul eveniment: pregătirea preparatelor de porc, sau cum o denumeşte însuşi maestrul bucătar Şoni: “Simfonia Pregătirii Porcului”.

 

Toţi cei care vin la petrecere luni seara vor avea parte de toate bunătăţile specifice tradiţiei din Ardeal preparate chiar la faţa locului în curtea mare a Fabricii. Din meniu nu vor lipsi cârnaţii, jumările, murăturile, zacusca, ciorba de varză, mămăliga, caltaboşul şi nici “pomana porcului” care constă într-o tocăniţă de carne cu usturoi şi mămăligă.
Partea bună a serii este că nimeni nu va fi nevoit să asiste la vreun masacru animal, însă toţi participanţii sunt invitaţi să mănânce din bunătăţile pe care cei doi maeştri bucătari de la “Papa La Şoni” le vor pregăti.
Surpriza serii constă într-un workshop inedit: Workshop de făcut cârnaţi ţinut chiar de Şoni. Şi pentru că tradiţiile sunt pentru toată lumea, Fabrica şi Papa la Şoni îi aşteaptă şi pe vegetarieni cu vin fiert şi ţuică fiartă.

 

Despre Fabrica Pub
Pub-ul Fabrica este deschis pe tot parcursul anului, are o terasă, care este închisă pe tot parcursul iernii, iar bucătăria este dotată cu un cuptor de pizza cu lemne. Meniul variat oferă posibilitatea de a lua atât prânzul, cât şi cina într-un spaţiu amenajat astfel încât să ofere comfortul tuturor celor care le păşesc pragul. 


Despre Urban Resort
Urban Resort este o oază urbană care reuneşte în acelaşi complex Cluburile Fabrica şi B52, terasa şi pub-ul Fabrica dotate cu bucătărie şi bar, Industrial Skatepark – primul skatepark indoor deschis oficial în România, Fabrica de Căţărat, magazine de haine şi accesorii destinate sporturilor extreme şi zona de antrenament pentru slackline. Toate acestea pe Strada 11 iunie, nr. 50 din Bucureşti, la 15 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii.

Despre Papa La Şoni
Alexandru Pădurean (Şoni) a creat un concept viu, relaxat: gastro-muzica, asociind o mâncare bine făcută, gustoasă, cu un eveniment cultural/artistic la fel de savuros. Răzvan Cucui („Bucătăria pentru toţi”) şi o echipă s-au alăturat, îmbogăţind conceptul cu noi dimensiuni: informaţie utilă, mediatizare, ieşire în spaţii publice. Rezultatul este un concept original, activ, un loc unic, spaţiu al exprimării libere, ingeniozităţii şi non-conformismului. Un mixt gastronomic-cultural-social, de certă valoare, consumat de un public cunoscător şi simţitor.

 

Astfel, „Papa la Şoni” a devenit un spaţiu de referinţă pentru cei care iubesc gastronomia alternativă/creativă, dar şi pentru cei care gustă muzica bună, cartea, teatrul, fotografia sau publicitatea. Pe scena din Vama Veche sau pe cea de la Bucureşti, s-a mixat muzică, s-au mixat mâncăruri, s-au amestecat culturi, expresii, s-a creat, s-a comunicat. „Papa la Şoni” a produs mâncăruri şi gusturi originale pe care le-a asociat cu evenimente singulare. Trupe de muzică underground, dansuri tradiţionale, expoziţie de fotografii, colocviu de publicitate, teatru alternativ, prezentări şi lansări de carte, demonstraţii gastronomice sunt genul de evenimentele derulate la „Papa la Şoni”.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER