• Romania
  • English

ShortsUP pe Val Expirat Vama Veche

12 August 2011

ShortsUP pe Val @ Expirat Club

Promoter: Expirat
Preț: Free

Vineri, 12 august, de la 21.00, pe plaja Expirat din Vama Veche va avea loc o proiectie best of ShortsUP. Peste doua ore cu filmele care au starnit cele mai multe valuri la evenimentele din capitala in 2010 – 2011 vor alcatui programul "ShortsUP Pe Val”. Intrarea la eveniment este libera.

Au fost, pe rand, premiate la Oscar, BAFTA, Cannes sau Berlin. Scurtmetrajele prind viata inca o data pe nisipul Marii Negre, sub clar de luna.... Ne vom bucura de "Zeul iubirii" (SUA, 2010, r. Luke Matheny) castigatorul de anul acesta la Oscar, de filmul "Unde este Kim Basinger?" (Franta-Argentina, 2009, r. Edouard Deluc), cu o nominalizare Cesar in palmares sau de "Tango argentinian" (Belgia, 2006, r. Guy Thys), castigator al premiului publicului la Clermont-Ferrand.

Acestea si alte filme de scurtmetraj exceptionale vor incheia sezonul de evenimente ShortsUP. Intram apoi in vacanta pana in luna octombrie, cand va reincepe seria de proiectii in Bucuresti.

“ShortsUP Pe Val” este organizat de ORICUM, ONG-ul cu proiecte in sectorul industriilor creative, Feeder.ro si este sustinut de Grolsch, MINI si Discovery Channel Romania.

Va asteptam si cu o surpriza din partea MINI. Cei care vor fi la evenimentul din Vama Veche si vor completa cate un card intra in cursa pentru un weekend cu o superba masina MINI. Concursul se desfasoara exclusiv in cadrul evenimentului ShortsUP Pe Val.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER