• Romania
  • English

evenimente: Shaolin Kung Fu Monks in Sala Palatului pe 27 Februarie 2016

27 Februarie 2016
 Shaolin Kung Fu Monks
 

Shaolin Kung Fu Monks @ Sala Palatului

Preț: 100 lei

Descoperă puterea mistică a călugărilor Shaolin Kung Fu într-un show fără precendent în România

              Phoenix Entertainment prezintă un show nemaivăzut în România până acum. 
Pe 27 februarie 2016 la Sala Palatului publicului i se vor dezvălui 1500 de ani de energie pură și cultură chineză practicată de legendarii călugări Shaolin Kung Fu. 

În mânăstirea lor din apropierea muntelui sfânt SONG SHAN, budiștii zen își practică exercițiile fizice și mentale la cel mai înalte nivele corporale și spirituale. Qi – energia care inundă corpul uman – poate fi blocată sau stimulată prin meditație sau tehnici de respirație, astfel încât , cei care știu să o controleze pot deveni imuni la durere sau răni pentru scurt timp sauo pot folosi pentru a accelera procesul de vindecare. 

Show-ul ce va fi pus în scenă la Sala Palatului va consta în mișcări fizice ce vor tăia respirația, executate de un grup de 14 călugări și maeștri, conduși de maestrul templului în vârstă de 75 de ani. 

Publicul va face cunoștință și va interacționa cu lumea secretă a filosofiei și a miturilor culturii chineze, a zenului budist și, în special, a energiei care dă viață corpului uman, energia Qi. Prin scene de o mare intensitate emoțională, călugării vor face demonstrații uluitoare ale abilităților în Kung Fu și Qi Gong. 

Călugării Shaolin Kung Fu se află momentan într-un turneu special prin care aniversează 20 de ani de show-uri incredibile susținute de-a lungul întregului mapamond. 
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc: 245 de lei la VIP, 180 de lei la categoria I, 160 de lei la categoria 2, 100 de lei la categoria 3 si 80 de lei la categoria 4. Biletele pot fi achiziționate și online aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/shoaolin-monks-bucuresti-sala-palatului-398130/event.html

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER