• Romania
  • English

Muzica clasica: Seratele Muzicale - Recital Darleea in Galeria Occidentului pe 05 Martie 2014

05 Martie 2014

Seratele Muzicale - Recital Darleea

Gen muzical: Clasic

Galeria Occidentului, cu ajutorul Papion PR & Events, găzduiește miercuri, 5 martie, un recital aparte al artistei Darleea.

                Absolventă a Conservatorului De Muzică București, Darleea este un artist desăvârșit: cântă vocal, cunoaște tainele pianului, compune muzică din suflet și scrie versuri. La numai 5 ani a început studiul pianului și a continuat să facă performanță solistică până la terminarea facultății. A obținut numeroase distincții naționale și internaționale, a participat la concursuri și festivaluri naționale și internaționale și a concertat cu orchestre din România sub bagheta tatalui ei – Modest Cichirdan – și nu numai. 

                Pasionată de cântul vocal, în 2011 începe cursurile de canto la școala Danei Dorian, iar in 2012 participă la Vocea Romaniei și intră în echipa Loredanei Groza. Astăzi își urmează drumul pe care și l-a dorit încă de mică, fericire ce i se poate citi pe chip în fiecare clipă. 

                Seratele Muzicale de la Galeria Occidentului sunt o platformă de promovare a muzicii de calitate și a tinerilor artiști, fiind concepute ca evenimente de  socializare culturală.  Spațiul în care se desfașoară,  Galeria Occidentului, se află în centrul Bucureștiului,  foarte aproape de Piața Victoriei, fiind un adevărat hub cultural  pentru tinerii artiști. În cadrul  Galeriei se află în permanență  expoziții de pictură și sculptură, au loc reprezentații de teatru și  ateliere creative.

 

Când: Miercuri, 5 martie, 2014, de la 19.30

Unde: Galeria Occidentului - Strada Occidentului nr. 11

Cât: 30 lei (include gustări, suc, apă, ceai, cafea)

Rezervări: anca@papionul.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER