• Romania
  • English

SELECTRO: SUIE PAPARUDE LIVE!@Expirat Club

23 Noiembrie 2011

SELECTRO: SUIE PAPARUDE LIVE! @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 20 Lei

Ne intrebam: oare SUIE PAPARUDE mai au nevoie de vreo prezentare? Credem ca activitatea si reputatia lor drept cea mai cunoscuta trupa de muzica electronica din Romania vorbesc de la sine; asadar va spunem doar ca Miercuri pe 23 Noiembrie in Expirat, i-am chemat pe Michi, Haute Culture si Bean sa ne explice cum sta treaba cu „sufletul din aparat” printr-un live asa cum v-au obisnuit.

 

Alaturi de ei, pe 2 scene in Expirat si OtherSide, mixeaza D-LAID si MARIKA – rezidentii Selectro, vechiul nostru prieten - RAOUL RUSSU, GREEG si MOONSOUND.


Despre Suie Paparude:


Proaspat intrata in al 18-lea an de existenta, trupa Suie Paparude s-a inradacinat atat de bine in preferintele ascultatorilor incat a devenit sinonima cu principalul promotor al muzicii electronice romanesti. Dupa 7 albume, colaborari cu diversi artisti de pe scena locala precum DJ Vasile sau Junkyard (actual - ROA) si performance-uri alaturi de nume ca Moby sau Depeche Mode, trupa a luat o noua forma – cooptand-ul pe MC Bean (ex-Blanoz) – si a imbratisat un sound ceva mai futurist cu influente Breaks, Electro, Dubstep, House sau Fidget. Anul 2010 a vazut lansarea albumului „E Suflet In Aparat” in timp ce anul in curs a fost si este in continuare plin de concerte si turnee. Expirat se afla pe aceasta lista lunga de gig-uri iar intalnirea cu cei 3 se da pe 23 Noiembrie la Selectro!


Mai multe info si albumul „E Suflet In Aparat” pe www.suiepaparude.ro.


Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.


Intrare: 20 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER