• Romania
  • English

R.O.A. live@Expirat Club

16 Noiembrie 2011

Selectro - R.O.A. live @ Expirat Club

Promoter: Expirat & Other Side
Preț: 20 Lei

Miercuri, 16 NoiembrieROA cade in Expirat pentru un live ca intr-o „Gradina de Vara”, cu piese de pe deja bine-cunoscutul album „Artificial” si poate si ceva in plus! Da...”Ne Place” si suntem destul de siguri ca si voua!

Atentie! Sunetul ROA include elemente Electro, Breaks, Fidget si instiga, fara exceptie, la dans!

Alaturi de ei line-up-ul celor 2 scene este completat de energicul NOTSOCOMMONDJ, DAN ENE si rezidentii MARIKA si GREEG.

 

Despre ROA:

ROA inseamna Rise Of Artificial iar formatul actual al trupei ii include pe Bodgan Popoiag (UNU’ - sintetizatoare). Cezar Stanciulescu (Junkyard - voce) si, mai nou, pe Cristin Negriuc - chitara electrica. Au debutat in Noiembrie 2010 in FM cu deja clasicul hit „Ne Place” iar de atunci au lansat un album – „Artificial”, au lansat videoclipuri de nota 11, au semnat condica tuturor posturilor radio care conteaza, au dat peste cap toate top-urile si au energizat la maxim mai multe crowd-uri decat oricine!


Ce urmeaza? Incercam sa conturam pe 16 Noiembrie, in Expirat, la putin peste un an de existenta al trupei!

www.roamusic.ro

„Ne Place” - http://youtu.be/dih729_02oM

„Gradina de Vara” - http://youtu.be/23FtBS_DgKs

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Intrare: 20 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER