• Romania
  • English

Selectro în Club Expirat din Bucureşti

17 Octombrie 2012

Selectro în Club Expirat din Bucureşti @ Expirat Club

Promoter: Expirat
Preț: 10 Lei ( un shot inclus )

Miercuri 17 octombrie 2012, de la ora 23:00, Club Expirat din Bucureşti vă invită la o nouă petrecere Selectro. Line up: Pagal, Marika,Greeg, MoonSound.

Pe numele său adevărat, Andrei Motoc, Pagal a devenit unul din simbolurile clubbing-ului românesc, un artist complet, un personaj iubit şi apreciat ori de câte ori se află la pupitru. Succesul înregistrat în postura de DJ şi aprecierea de care se bucură din partea unor nume ca Luciano, Laurent Garnier sau Loco Dice, dau ca sigur un succes şi în meseria de producător.

Cartea sa de vizită reuneşte petreceri şi evenimente de succes la care a mixat în deschiderea unora dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi DJ mondiali precum Nick Warren, Lee Burridge, James Lavelle, Steve Lawler, Deep Dish, Anthony Pappa, Tiesto sau Paul van Dyk.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei (un shot inclus).

Accesul se va face prin OtherSide.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER