• Romania
  • English

Selectro @ Expirat & OtherSide | Miercuri , 21 MARTIE 2012

21 Martie 2012

Selectro @ Expirat & OtherSide | Miercuri , 21 MARTIE 2012 @ Expirat Club

Preț: 10 RON

 

EVENIMENTE

 

Selectro

@ Expirat & OtherSide - 21 martie 2012

 

Line up:

Dj Manki, Soundbite,

D-laid, Vika Jigulina,

Greeg & Moonsound

 

Meniu diversificat Selectro, Miercuri pe 21 Martie. Fel principal cu Breakbeat si Bass Music in Expirat cu un side dish well cooked House si Techno in OtherSide.

 

Responsabili cu beat-urile consistente si de o aventura Breakbeat in toata regula; DJ MANKI, pe care l-ati mai prins la multe chefuri savuroase alaturi de partenerul sau de joaca Stieb, unul dintre personajele din spatele Underground Society - SOUNDBITE si bine cunoscutul party-maker - D-LAID.

 

Desertul vine la pachet cu mult groove si beat-uri progresive de la VIKA JIGULINA - despre care suntem siguri ca nu trebuie sa va mai povestim, gazda MARIKA si rezidentii Selectro - GREEG si MOONSOUND.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER