SELECTRO @Expirat Club | Miercuri , 11 APRILIE 2012

11 Aprilie 2012

SELECTRO @Expirat Club | Miercuri , 11 APRILIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 RON

Selectro cu greutate fix inainte de cele cateva zile libere de primavara pe care le asteptam cu totii. Miercuri, pe 11 aprilie lucrurile devin cat se poate de serioase in Expirat. Ne petrecem noaptea laturi de DJ-ii romani care au mixat pe aceeasi scena cu mai multi headlineri Trance decat oricine – SNATT & VIX. De support se vor ocupa EKO si MARIKA. In OtherSide vor rasuna ecouri Deep House din partea invitatei – NARCISSA alaturi de MARGO & CLAUDE si de rezidentul Selectro MOONSOUND. Va fi un weekend lung. Sfatul Selectro: „incepeti-l de miercuri!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Wyclef Jean, Delinquent Habits, Dub Pistols, pe scena Creative Fest 2017 22-24 septembrie 2017, la Romexpo THE MISSION 17th Years Anniversary Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live at club B52 Russian Roulette Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER