SELECTRO @Expirat Club | Miercuri , 11 APRILIE 2012

11 Aprilie 2012

SELECTRO @Expirat Club | Miercuri , 11 APRILIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 RON

Selectro cu greutate fix inainte de cele cateva zile libere de primavara pe care le asteptam cu totii. Miercuri, pe 11 aprilie lucrurile devin cat se poate de serioase in Expirat. Ne petrecem noaptea laturi de DJ-ii romani care au mixat pe aceeasi scena cu mai multi headlineri Trance decat oricine – SNATT & VIX. De support se vor ocupa EKO si MARIKA. In OtherSide vor rasuna ecouri Deep House din partea invitatei – NARCISSA alaturi de MARGO & CLAUDE si de rezidentul Selectro MOONSOUND. Va fi un weekend lung. Sfatul Selectro: „incepeti-l de miercuri!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

TIMESHIFT - Bucharest Music Festival - Step into another dimension! STING – IN CONCERT PENTRU PRIMA DATA IN CLUJ – NAPOCA! Rock the City 2017 - The Offspring, Bullet for My Valentine Patricia Kaas la București și Timișoara | 24 si 26 iunie 2017 Depeche Mode | Global Spirit Tour @ Cluj Napoca

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER