SELECTRO@Expirat Club | 22 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

22 Februarie 2012

SELECTRO | 22 FEBRUARIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 RON

Marika & Guests Amestec select si variabil de muzici alternative, Breakbeat, Bass, House si placeri sonore - printre altele, pe 22 Februarie la Selectro. Responsabili cu fondul auditiv la pupitrul din Expirat - un DJ cat se poate de polivalent si open-minded in persoana lui AMON alaturi de bass-head-ul nostru preferat: D-LAID si gazda obisnuita a serilor de Miercuri - MARIKA. In OtherSide ostilitatile dansante sunt preluate de un personaj bine cunoscut voua: ROSARIO INTERNULLO alaturi de care isi fac de cap rezidentii Selectro: GREEG si MOONSOUND. Cheful de dans il aduceti voi! Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 - King Size Drinks. Intrare: 10 lei - un shot Selectro inclus.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER