• Romania
  • English

Eveniment: SELECTRO | 14 MARTIE 2012

14 Martie 2012

SELECTRO | 14 MARTIE 2012 @ Expirat Club

Preț: 10 RON - un shot Selectro inclus
*MIERCURI – 14 MARTIE – SELECTRO* *Marika & Guests* * * Calatoria saptamanala prin ramuri Techno si House continua la *Selectro*, *Miercuri – 14 Martie* in formatul deja consacrat, pe 2 scene in *Expirat* si OtherSide. Saptamana aceasta ii avem in postura de invitati la unul dintre pupitre pe * G.I.C.* si *DORROO* – doi DJ-i si produceri in permanenta ascensiune pe scena romaneasca, alaturi de *MARIKA*, in timp ce deck-ul din *OtherSide*il primeste din nou pe *DJ OPTICK* – unul dintre cei mai in voga si apreciati DJ-i ai momentului, alaturi de *GREEG* si *MOONSOUND* – rezidentii Selectro. *Despre G.I.C.**:* * * G.I.C. este un DJ cu peste un deceniu de experienta in spate. Activitatile in care s-a vazut implicat de-a lungul anilor includ productie muzicala si mass-media, clasandu-se astfel printr artistii contemporani romani demni de luat in seama. Pentru el muzica electronica, in ansamblul sau, reprezinta domeniul in care se simte cel mai confortabil in timp ce, ca DJ este obisnuit sa impinga mereu limitele intr-un mod clasic. Materiale audio semnate de el se gasesc pe http://gicsounds.bandcamp.com si pe http://www.soundcloud.com/gic. *Despre Dorroo*: Dorroo produce si mixeaza Techno si House, indiferent de forma pe care o capata cele doua genuri – Deep, Minimal, Acid, Tech, Soulful sau Funky. Este puternic influentat de generatia de DJ-i si produceri a anilor ’80 – Carl Cox, Frankie Knuckles, Laurent Garnier, Jean Michel Jarre sau Kraftwerk si de cluburile legendare din Londra unde si-a petrecut o buna parte din viata. Este energic, alert, mereu in priza. Nu se axeaza niciodata doar pe un gen atunci cand mixeaza iar pentru el...totul se rezuma la placerea de a pune muzica. Piese si mixuri semnate de Dorroo se gasesc pe http://www.soundcloud.com/dorroo si pe http://www.mixcloud.com/dorroo. Ora *23:00*. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks. Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER