Selectro @ Expirat - 13 iunie 2012

13 Iunie 2012

SELECTRO - 13 iunie @ Expirat Club

Selectro propune si saptamana aceasta constanta House si Techno de mijloc de saptamana.

  

Preludiu pentru vacante pe sunete de vara asadar, Miercuri13 Iunie pe cele doua scene cu care v-am obisnuit – Expirat si OtherSide.

 

Rezervam doua slot-uri in line-up veteranilor. Spunem asta pentru ca ii primim din nou pe ADRIAN EFTIMIE – unul dintre personajele foarte dragi Selectro alaturi de un avid colectionar de discuri si iubitor de Chicago si Jackin House – ALEXANDER FUNKMACHINE.

 

Cealalta jumatate din spatiul rezervat invitatilor este de data aceasta dedicata unor DJ-i si producatori tineri care s-au afirmat rapid si pe merit in spectrul Tech sau Deep House: reprezentantul Monique Musique, Sleep Is Commercial sau Animar Records: DUBPHONE alaturi de un personaj fresh pe scena electronica si cu mult potential: ALEX FLOWER.

 

Ca de obicei, supportul Selectro ii include pe gazda: MARIKA alaturi de rezidentii clubnight-ului: GREEG & MOONSOUND.

 

Pentru warm-up recomandam session-urile „colorate” ale lui Alexander Funkmachine – www.funkmachine.ro; productiile semnate Dubphone:www.soundcloud.com/dubphone; piesele forthcoming semnate Alex Flower la Crosworld Records sau Snappin’ Music: www.soundcloud.com/alexflower si bineinteles, cele mai proaspete promo mixuri semnate Adrian Eftimie: www.adrianeftimie.ro.

 

Ne vedem pe dancefloor!

 

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER