SELECTRO@Expirat Club | 1 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

01 Februarie 2012

SELECTRO | 1 februarie 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 Lei + 1 shot Selectro

BACK TO MY SELECTOR

Conceptul Back To My Selector cu care speram ca v-ati obisnuit deja, prinde radacini in cadrul serilor de Selectro in acest an. Mai exact, o data pe luna un artist invitat va include in mixul sau, pe langa piese noi, multe piese cu care a crescut si pe care le considera esentiale. Mai bine de jumatate din setul respectivului invitat va avea un caracter oldschool.

Prima Miercuri din Februarie aduce la pupitrul Selectro din Expirat o legenda vie pentru muzica electronica bucuresteana – DJ VASILE, al carui palmares, vechime in cadrul scenei si implicare in proiecte ca Shukar Collective, Zona Libera sau NSK, vorbesc de la sine.

Alaturi de el mixeaza MARIKA in timp ce scena din OtherSide va pastra groove-ul Tech si Deep House prin sound-urile DEEP DENVER & ARRY si ale rezidentilor Selectro: GREEG & MOONSOUND.

Despre DJ Vasile: 

Nu stim exact ce sa spunem despre Vasile mai mult decat ce se stie deja. Pentru cei mai tineri, Vasile a aparut pe scena bucuresteana in Ianuarie 1990, la nici o luna dupa revolutie, initial ca realizator al primei emisiuni dedicate muzicii „underground” in Romania, mai tarziu, in 1993 ca DJ / producer. A trecut pe la Radio Romania Tineret, Radio Nova si a ajuns la Radio Guerrila. A fost implicat in proiecte ca Matze, NSK, Suie Paparude, Shukar Collective. A mixat peste tot inclusiv in cluburi legendare din Bucuresti ca Web Club, Studio Martin, Club A sau Club 30. Este un DJ polivalent, are peste 20 de ani de experienta iar pe 1 Februarie invarte discuri (inca o data) la Back To My Selector in Expirat.

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER