Seara Folk @ Expirat | Luni , 09 APRILIE 2012

09 Aprilie 2012

Seara Folk @ Expirat | Luni , 09 APRILIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 RON

Serile Folk continua sa livreze acorduri de chitara in Expirat, de data aceasta la amestecul sonor adaugandu-se si o voce exceptionala. De fapt, putem spune ca se adauga o artista completa, o cantautoare, o actrita de teatru si film in persoana MARIEI MAGDALENA DANAILA, care va concerta Luni, pe 9 Aprilie in Expirat. Alaturi de ea il avem pe SUPA care se va ocupa si de continuarea serii, dupa concert. Despre Maria Magdalena Danaila: Am putea scrie pagini intregi despre activitatea sa pe scena muzicala romaneasca. Am putea insira detaliat povestile din spatele multelor premii castigate la festivaluri de compozitie si prestatie Folk, ca: Om Bun, Chitara de Argint, Festivalul Castanilor, George Cosbuc, Poarta Sarutului sau chiar Mamaia. Am putea povesti despre cum a ajuns de mai multe ori in finala nationala Eurovision sau cum piesa sa „Ce Mai Faci?” inca este fredonata de multi iubitori ai Folk-ului din diverse colturi ale tarii. Si am putea sa incheiem povestind despre rolurile sale jucate pe scena sau pe film in regia Jean Claude Grumberg sau Paul Tanicui. Ce o sa va spunem este ca Maria este o prezenta cel putin incantatoare pe scena si va ramane la fel si Luni, pe 9 Aprilie in Expirat, dupa ora 21:00, atunci cand o vom asculta live.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER