>
  • Romania
  • English

evenimente: Scorpions - 50th Anniversary World Tour in Romexpo pe 16 Iulie 2016

16 Iulie 2016

Scorpions - 50th Anniversary World Tour @ Romexpo

50 de ani alături de SCORPIONS!


Renumitul grup german SCORPIONS revine în București pentru a celebra alături de publicul român aniversarea a 50 de ani de activitate sub egida turneului mondial - Return To Forever/ 50th Anniversary Tour!

În 16 iulie, la Romexpo, Scorpions va susține un concert memorabil în care hit-urile devenite deja imnuri vor reprezenta punctul culminant: Still Loving You, Wind Of Change, Rock You Like a Hurricane, Send me an Angel sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii le vor asculta live. 

Pe lânga efectele spectaculoase și decorurile create special pentru acest eveniment, grupul promite multe alte surprize pentru publicul român, într-un concert marca Best of Life.

În cei 50 de ani de carieră, Scorpions a devenit una dintre cele mai apreciate formații rock ale Europei și a inspirat fiecare generație, nenumarați artiști urmându-le pașii.

Succesul de care se bucură trupa este exprimat atât prin cele peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial, cât și prin nenumaratele premii câștigate, grupul originar din Hannover cucerind publicul din toate colțurile lumii prin sutele de concerte susținute în fața milioanelor de fani.

Mii de momente magice au consolidat reputația Scorpions, ca una dintre puținele trupe ce au iesit în evidență de-a lungul timpului, fiind o trupă de referință în muzica rock internațională.

Organizatorii au pus la dispozitia publicului 4 categorii de bilete, dintre care 1 categorie la preț promoțional.

Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER