• Romania
  • English

Eveniment: Scooter

26 Septembrie 2010

Scooter @ Arenele Romane

Scooter incendiaza Arenele Romane

pe data de 26 septembrie

      

O ultima petrecere încheie vacanta de vara

 

Bucuresti, 13 Mai 2010: Sunt altfel decât ceilalti, cânta altfel decât ceilalti, iar acum sunt “Over the top”. Trupa Scooter a amânat concertul de la Bucuresti programat în 5 iunie 2010 pentru toamna acestui an. Când scoala se apropie, iar elevii si studentii încep sa revina din excursii în capitala, o ultima petrecere încheie vacanta de vara. Scooter va încinge spiritele în concertul extraordinar pe care îl va sustine la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 26 Septembrie, cu incepere de la ora 20:00.

 

“Aceasta amânare se datoreaza unei restructurari a programului de turneu. De la mijlocul lunii septembrie, Scooter reia in Europa turneul de promovare a celui mai recent album Under the Radar Over The Top si Bucurestiul este inclus in lista de turneu! Cei de la Scooter îsi cer scuze pentru eventualele neplaceri, dar promit ca show-ul din septembrie se va ridica la asteptarile fanilor asa cum i-au obisnuit mereu”, declara Raluca Mihail, Blue Music, organizatorul concertului.

 

De-a lungul timpului, formatia a reusit sa vânda 14 milioane de albume si a câstigat 80 de discuri de aur si de platina iar acum se pregatesc sa uimeasca din nou, cu albumul Under the Radar Over the Top.

 

Fanii care au achizitionat deja bilete pentru data de 5 iunie sunt rugati sa le pastreze, acestea fiind valabile pentru show-ul din 26 septembrie.

 

Persoanele care nu pot participa la spectacol la noua data, pot solicita rambursarea la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, pana la data de 26 iunie.

 

Biletele sunt deja in vanzare si se pot procura online de pe www.bilete.ro, www.ticketfan.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro si în reteaua de magazine Diverta, Flanco, Vodafone, Germanos, Carturesti, Sala Palatului. Pretul ramâne nemodificat, de 100 RON.

 

Biletele se gasesc in magazinele Germanos, Vodafone si Flanco, librariile Carturesti, la Sala Palatului, dar si online pe www.bilete.ro, www.ticketfan.ro, www.blt.ro, www.bluemusic.ro, www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER