• Romania
  • English

evenimente: Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna in Sala Palatului pe 05 Decembrie 2015

05 Decembrie 2015

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna @ Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 150 lei

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna revine în România, pe 5 decembrie

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna, una dintre cele mai faimoase şi prestigioase orchestre din Viena, revine în România, după succesul înregistrat anul trecut, şi va susţine un concert pe 5 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Melomanii, cu precădere admiratorii lui Johann Strauss, vor avea privilegiul de a întâmpina sărbătorile de iarnă şi în 2015 într-o manieră clasică, prin eleganţa muzicală a secolelor XVIII- XIX, alături de celebra orchestra de la Viena dirijată de Guido Mancusi, informează organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment.

Accesul publicului la eveniment este permis de la ora 19.00.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie: VIP - 500 de lei (care include meet & greet cu artiştii), I - 300 de lei, II - 200 de lei, III - 150 de lei, IV - 100 de lei

Biletele se găsesc online, pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilet.ro, salapalatului.ro, precum şi în oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio, semnalizate "bilete. ro", magazinele Germanos, magazinele Diverta şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Schoenbrunn Palace Orchestra, orchestră de renume la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având, totodată, o tradiţie îndelungată de lucru alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet.

Fondat în 1997, ansamblul instrumental asigură reprezentaţiile la Opera din Viena şi la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenţa scenică şi aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar şi lucrărilor muzicale ale lui Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele susţinute de orchestra vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un loc artistic unic cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-un renumit spaţiu pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra realizează turnee şi la nivel internaţional, atât în Europa, cât şi peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveţia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croaţia şi Rusia.

Fiecare spectacol este special, orchestra luând în considerare şi cererile de muzică individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment şi ocazie.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna @ Sala Palatului:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER