• Romania
  • English

Sander van Doorn la Arenele Romane din Bucureşti

04 Noiembrie 2011

Sander van Doorn @ Arenele Romane

Promoter: Xteria
Preț: 45 de lei în avans şi 65 de lei în seara evenimentului

Vineri, 4 noiembrie 2011, de la ora 22:00, Sander van Doorn mixează la Arenele Romane din Bucureşti, eveniment ce face parte din turneul de promovare al albumului “Eleve11″ organizat de Xteria.

Alături de Sander van Doorn vor mai mixa pe scena de la Arenele Romane olandezul RADION6 şi românii Snatt & Vix şi Jetro.

Sander van Doorn este unul dintre DJ-ii rezidenţi brandului Sensation White şi este câştigător a multor premii internaţionale incluzând “Best Breakthrough DJ @ Miami Winter Music Conference”. Sander van Doorn este DJ-ul care ocupă momentan poziţia cu numarul 12 în DJ Mag Top100, clasament realizat de revista DJ Magazine pentru anul 2010.

Albumul “ELEVE11″ lansat în 2011 conţine 11 piese şi arată stilul la care a ajuns artistul olandez, un fenomen în materie de creaţii muzicale şi prestaţii live. Pe albumul “ELEVE11″ Sander van Doorn a făcut colaborari deosebite cu artişti precum:  Carol Lee pentru “Love Is Darkness” , “Who’s Wearing the Cap” piesa realizata împreună cu Laidback Luke, piesa “Eagles” alături de Adrian Lux şi o colaborare cu renumita Nadia Ali pentru piesa “Rolling The Dice”.
Bilete Sander van Doorn

Preţul unui bilet de intrare este de 45 de lei în avans şi 65 de lei în seara evenimentului, la intrare. Biletele în avans se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro şi din reţeaua Eventim.

bilet Sander van Doorn la Arenele Romane din Bucureşti

Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

Arenele Romane: Str. Cutiţul de Argint nr. 26 (Parcul Carol), Bucureşti

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER