Eveniment: Sabrina ÅŸi Samantha Fox

26 Noiembrie 2010

Sabrina ÅŸi Samantha Fox @ Sala Palatului

Vineri, 26 noiembrie 2010, la Sala Palatului din BucureÅŸti vor concerta Sabrina ÅŸi Samantha Fox.

Nu este prima dată când Sabrina ÅŸi Samantha Fox colaboreaza, având în vedere că au înregistrat împreună o piesa, care este un cover dupa piesa Call Me a celor de la Blondie. Piesa originală a stat pentru mult timp în toate topurile din SUA ÅŸi Anglia, fiind cel mai bine vândut single din acea perioadă – 1980, acumuland peste un million de copii vandute. Piesa Call Me a fost lansată chiar în această lună ÅŸi merită toată atenÅ£ia fanilor deoarece are un sound nou iar videoclipul piesei ni le dezvaluie pe cele două artiste la fel de frumoase ÅŸi sexy ca atunci când erau pe primele locuri în topurile internationale!

Sabrina Salerno este cunoscută pentru frumuseÅ£ea ei mediteraneană, aceasta remarcându-se încă de la vârsta de 15 ani, când a câÅŸtigat cateva premii importante la concursurile de fumuseÅ£e la care a participat.

CântăreaÅ£a pop-dance, modelul ÅŸi actriÅ£a Samantha Fox a fost comparată cu Marlyn Monroe ÅŸi cu Madonna, datorită alurii ei fascinante. De asemenea, în anii ’80 artista figura pe lista celor mai fotografiate femei, printre care se aflau Printesa Diana ÅŸi Margaret Thatcher!

Biletele se pot procura de pe site-ul www.myticket.ro.
PreÅ£ul unui bilet este în funcÅ£ie de categorie:
VIP – 250 RON
Categoria 1 – 200 RON
Categoria 2 – 175 RON
Categoria 3 – 150 RON
Categoria 4 – 100 RON
Categoria 5 – 50 RON

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER