• Romania
  • English

Rupa and the April Fishes @Hard Rock Cafe | Miercuri , 25 APRILIE 2012

25 Aprilie 2012

Rupa and the April Fishes @Hard Rock Cafe | Miercuri , 25 APRILIE 2012 @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Preț: 90 RON /120 RON

Concertele trupei sunt adevarate treceri prin mai multe tipuri de reprezentatie muzicala: de la pasajele specifice cabaretului frantuzesc, la tablouri desprinse parca dintr-o petrecere indiana, sau la segmente ce amintesc de strazile incinse din Columbia. Originara din San Francisco, formatia “Rupa and the April Fishes” aduce in Europa un show spectaculos, plin de culoare, dinamism si elemente multiculturale. Pe 25 mai, formatia considerata o atractie la evenimente de marca din intreaga lume va ajunge si la Bucuresti. Potrivit solistei, Rupa Marya: “muzica trupei inglobeaza in acorduri de o diversitate fabuloasa insasi forta si fragilitatea vietii” Personalitate plurivalenta, Rupa Marya este compozitoarea trupei si initiatoarea proiectului ce exploreaza nevoia umana de relationare si de celebrare a vietii prin muzica. Solista Rupa Marya este un personaj captivant: inventiva si originala, imbina cariera de medic la spitalul din San Francisco cu destinul artistic. Serile si le petrece cantand un amestec eclectic de stiluri, ce reflecta background-ul ei: s-a nascut in California, din parinti de origine indiana si-a petrecut mare parte din viata in Franta apoi a cunoscut o alta latura a existentei, calatorind prin Mexic si relatand in scop jurnalistic viata emigrantilor. Rupa a inregistrat alaturi de trupa ei, The April Fishes, doua albume, ce includ piese in limbile engleza, spaniola ori franceza si in care se regasesc influente ce merg de la sansoneta la muzica tiganeasca, mexicana sau regee. Intregul mixul este invalui in accente de origine indiana si exprimat cu subtilitate, in note de jazz, carora sonoritatile grave de violoncel, tropeta si acordeon le dau profunzime. Stilul plin de elemente etnice si impletituri interculturale ofera trupei unicitate in peisajul muzical mondial, prestatia formatiei Rupa and the April Fishe” deosbit de apreciata la festivaluri precum The Montreal Jazz Festival, Sziget Festival sau Cruilla Festival (Barcelona). Pretul biletelor difera, in functi de categorie: Categoria VIP – 120 Ron (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf) Categoria I – 90 Ron (loc la mese )

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER