Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

RUNFEST 2015

martie 28 @ 13:34

Mai mult sport, trasee inedite si mai multe beneficii si servicii la RUNFEST, editia de primavara! Pe 19 aprilie, pasionatii de miscare sunt asteptati in padurea Cernica pentru a avea parte de o experienta frumoasa in natura alaturi de cei dragi.

Cea de-a treia editie a crosului RUNFEST va avea punctul de start chiar langa Parcul Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, o locatie pitoreasca si care ofera o multime de facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori.

Traseele noi si potecile create de natura vor face deliciul iubitorilor de sport. Pentru adulti am pregatit curse atractive si variante de cros, in functie de rezistenta, astfel ca vor descoperi la categoria Individual Open trei trasee: de 6 km, 10 km si de 20 km.

Prin simpla participare la eveniment, fiecare participant contribuie la proiectul social SPRINTEN menit sa vina in ajutorul copiilor cu dizabilitati motorii, care nu se pot bucura de libertatea de miscare. Suma de 5 lei din fiecare taxa de participare a adultilor care vin la RUNFEST va fi directionata catre proiectul umanitar. 

Va invitam sa veniti si sa va bucurati de libertatea de miscare!

 
Cum sa ajung la start?
 
 
Cine poate sa participe?
Evenimentul este deschis participantilor cu varste peste 6 ani. 
 
Curse / Categorii de concurs
Participantii se pot inscrie in cursele prezentate mai jos. Varsta unui alergator este determinata de diferenta dintre anul curent si anul nasterii lui. 
Ex. de calcul al categoriei de varsta: pentru 2015, un alergator nascut in anul 1985 va avea varsta de 30 ani (2015-1985).
 
Proba Distanta Varsta Categorii de premiere
Copii 2 Km intre 6 si 13 ani, inclusiv

M / F: 6-9 ani; M / F: 10-13 ani

Juniori 4 Km (2 x 2 Km) intre 14 si 17 ani, inclusiv M / F: 14-17 ani
Individual Open 6 Km; 10 Km; 20 Km adult peste 18 ani M / F: open
Stafeta 2x 2 x 6 Km adult peste 18 ani open

Nota: M / F = masculin / feminin

Detalii curse:

– Copiii (2 Km) vor alerga pe un traseu special, realizat in imediata vecinatate a punctului de start;
– Participantii la cursele de Juniori (4 Km) vor alerga 2 ture ale traseului special de copii;
– Participantii la cursa Individual Open (6 Km) vor alerga o tura a traseului de 6 Km;
– Participantii la cursa Individual Open (10 Km) vor alerga o tura a traseului de 10 Km iar cei de la Individual Open (20 km) vor alerga 2 ture ale traseului de 10 Km;
– O echipa de stafeta este formata din 2, fiecare dintre acestia alergand o tura a traseului de 6 Km. Schimbul de stafeta va avea loc la punctul de start / finish.
 
Zona de start / finish
In functie de cursa in care te-ai inscris, verifica mai jos fluxul alergatorilor in zona de start / finish.
 
Taxa de participare
Taxa difera in functie de varsta participantului si de perioada de achitare a acesteia. Deoarece numarul locurilor la competitie este limitat, iti recomandam sa efectuezi inscrierea cat mai rapid posibil si sa iti rezervi unul dintre locurile disponibile.
 
La urmatorul link gasesti informatii despre taxa de participare si pachetul de concurs pe care il vei primi: click aici
Premii pentru curse & tombola
 
Premiile pentru fiecare cursa in parte sunt disponibile la urmatorul link: click aici.
Toti participantii vor primi medalie de finisher la incheierea cursei.
 
Participantii vor participa la o tombola ce va avea loc dupa festivitatea de premiere.
Pentru a intra in posesia oricarui premiu, participantii trebuie si sa aiba asupra lor numarul de concurs si sa fie prezenti la extragere.
 
Cronometraj
Cronometrajul este realizat cu ajutorul cipurilor de unica folosinta MyLaps lipite pe spatele numerelor de concurs. Sistemul utilizat este recunoscut ca unul dintre cele mai performante din lume si este asistat de arbitri profesionisti. La fata locului vor fi afisate rezultatele intermediare. Rezultatele finale vor fi disponibile dupa incheierea concursului, pe site-ul oficial.
 
La concursul RUNFEST ceasul porneste pentru toti participantii dintr-o cursa / categorie de concurs la ora cand se striga „start”. La start, momentul trecerii peste prag inseamna doar verificarea faptului ca alergatorul a inceput competitia corect, in cursa in care s-a inscris. In caz contrar, acesta este descalificat. Cipul inregistreaza timpul exact al fiecarui participant la finish. Caz ipotetic: Alergatorul X are ora de start oficiala anuntata pe site la 11:10. Din motive organizatorice, pentru cursa la care alearga participantul X, se striga start la ora 11:15. X trece peste covorul de cronometrare la 11:17. La 12:17, X trece peste covorul de cronometrare la finish. Timpul cu care X apare in clasament este de 1:02. Cu alte cuvinte, ora de start pentru X este 11:15, iar ora de finish este 12:17.

Pentru categoria Stafeta (2 x 6 Km), timpul echipei se calculeaza din momentul in care s-a strigat start pentru aceasta, pana in momentul trecerii liniei de sosire a ultimului component al echipei. Timpul de predare a stafetei este inclus in timpul echipei.

axa difera in functie de varsta participantului si de perioada de achitare a acesteia. Deoarece numarul locurilor la competitie este limitat, iti recomandam sa efectuezi inscrierea cat mai rapid posibil si sa iti rezervi unul dintre locurile disponibile editia de primavara a concursului RUNFEST.

Responsabilitate sociala: Cursa fiecarui alergator adult care participa la acest eveniment va avea si o semnificatie aparte, care intra la categoria „fapte bune”. Cate 5 lei din taxa platita de fiecare participant va fi donata pentru sustinerea unei cauze sociale, in cadrul unui proiect destinat copiilor si coordonat de RUNFEST.

Pentru persoanele adulte, taxele sunt urmatoarele:
 
Perioada de achitare a taxei Taxa
Pana pe 15 martie 65 Lei
16 martie – 29 martie 75 Lei
30 martie – 15 aprilie 85 Lei

Pentru persoanele minore, taxa este unica, indiferent de perioada de achitare a acesteia:

Perioada de achitare a taxei Taxa
Pana pe 15 aprilie 25 Lei

Achitarea taxei se poate face online (Pay U), prin transfer bancar cu ordin de plata, electronic sau plata in numerar la casieria unei banci, sau in numerar la sediul MPG.

Taxa nu poate fi achitata in ziua competitiei.

Politica de retur a taxei este descrisa aici.

Ce primesti in schimbul inscrierii?

Pachet de concurs pentru participanti*

Pachetul de concurs este in curs de actualizare.
 
-Tricou de bumbac inscriptionat RUNFEST;
-Numar de concurs si cip de cronometrare;
-Voucher GoldNutrition 20 Lei
-Manseta Nikon
-Produse oferite de sponsorii si partenerii evenimentului;
-Medalie de finisher (dupa cursa);
-Portie de paste Barilla in sos Barilla;
-Serviciile evenimentului si beneficii suplimentare, detaliate mai jos.
 
*pachetul de concurs este inclus in taxa de participare si nu presupune o plata suplimentara
 
Alte beneficii incluse in taxa de participare:
-Apa pe traseu si la punctul de alimentare de la finish;
-Selectie de fructe la punctul de alimentare de la start;
-Asistenta medicala la punctul de start si pe traseu;
-Servicii de comunicatii de urgenta oferite de Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta;
-Arbitri si 30 de voluntari pe traseu;
-Acces la terasa evenimentului;
-Acces gratuit la zona de schimb si garderoba;
-Servicii de securitate pe parcursul evenimentului.
 
Ridicarea pachetului de concurs: Ridicarea intregului pachet de participare poate fi facuta in zilele de miercuri (15 aprilie), joi (16 aprilie) si vineri (17 aprilie), dintr-o locatie ce va fi comunicata pana in saptamana evenimentului. In cazul alergatorilor care nu sunt din localitate si calatoresc pentru a ajunge la eveniment, pachetul de concurs poate fi ridicat de la punctul de start in intervalul precizat in programul oficial.

Detalii

Dată:
28 martie 2024
Oră:
13:34

Lasă un răspuns