Inchide ochii si imagineaza-ti: un ring mare de dans, muzica neintrerupta, pasii si piruetele pe acorduri latino, lectiile de dans si show-urile sustinute de artisti, zambetul pe buze si bataile inimii in ritmul muzicii!

19 Mai 2013

Romantic Latin Festival day 3

Gen muzical: Latino

Te vei bucura de 3 zile de muzica si dans latino nonstop, 2 zile de workshop-uri si show-uri sustinute de artisti internationali, maestri in domeniu. Printre acestia se numara Johnny Vazquez & Ana Zidaru, Jose Rodriguez, Joao Machava, Los Pambos, Miro Dance, Elisa & Domenico, Marta & Ronaldo, Mira Que Locura, Garo & Anelia si Don Jose. Atmosfera este intretinuta de Dj de top, de un concurs de bachata dedicat Amatorilor si Profesionistilor, iar organizatorii ne promit si alte surprize. Evenimentul se adreseaza atat cunoscatorilor de muzica si dans latino, cat si incepatorilor, curiosilor sau iubitorilor de momente frumoase si de distractie. Festivalul este organizat de Asociatia Club Sportiv Mania Latina si este deja la 2-a editie. Succesul si reactiile placute ale invitatilor primei sesiuni au convins organizatorii sa creeze din nou 3 zile de magie. Festivalul v-a avea loc la Intercontinental 5* din Bucuresti.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER