• Romania
  • English

TrancENDancE pres. Romanian Trance Family Gathering 2011 cu Mr.Pit, Anhken, Snatt & Vix @ Studio Martin - 23 Decembrie 2011

23 Decembrie 2011

Romanian Trance Family Gathering 2011 @ Studio Martin

TrancENDancE te invita pe data de 23.12.2011, ora 23:00, sa participi la un super eveniment cu muzica trance, in Club Studio Martin.
Cunoscutul brand de petreceri TrancENDancE, organizeaza in preajma sarbatorilor de iarna un eveniment ce se lasa asteptat de mult timp in Romania. Denumirea evenimentului spune tot despre intentiile TrancENDancE de a strange la un loc toti simpatizantii acestui gen muzical, in asteptarea celui mai cautat om al momentului, Mos Craciun, alaturi de cei mai cunoscuti dj / producatori de trance din Romania.
Cadourile pentru cei prezenti la eveniment sunt pe masura asteptarilor, pentru ca track-listul dj-iilor va fi alcatuit in mare parte de super hit-uri si clasice moderne deja foarte cunoscute si intiparite in memorie. “Corul electronic” va fi alcatuit din dj care promoveaza acest gen muzical cu succes peste hotare, si nu numai, punand Romania pe harta muzicii electronice.
Snatt & Vix , adica duo-ul care a introdus pe piata romaneasca intr-un mod mult mai sustinut, un gen muzical care nu numai ca iti starneste ganduri dar iti si deschide apetitul pentru o calatorie in lumea acordurilor euforice. Totul se realizeaza cu un mix excelent intre Snatt si Vix, pentru ca Snatt ( Dragos) este un vechi sustinator inrait al acestui fenomen muzical, el fiind fondatorul primei comunitati trance din Romania, dedicandu-si pana acum, peste 7 ani din viata, unei pasiuni care iti starneste cu adevarat satisfactie iar Vix ( Bogdan) este managerul caselor de discuri „Ask4Records” si „Cool Vibes Records” prin care lanseaza piese in toata lumea dar cel mai important, alimenteaza publicul cu multa muzica electronica de calitate. Ultimele creatii semnate Snatt & Vix au un real succes pe piata muzicala, munca lor fiind apreciata la nivel inalt de artisti precum Armin van Buuren, Markus Schulz, Above & Beyond, Tiesto, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Leon Bolier, Sander van Doorn sau Dash Berlin, dar si case de discuri renumite in intreaga lume, colaborand cu brand-uri ca Armada, Coldharbour si High Contrast.
Adrian Ivan (Timisoara) aka Mr. Pit pe cat de putin este cunoscut in Romania, pe atat este de apreciat in afara granitelor tarii, fiind unul din cei mai apreciati artisti de EDM (electronic dance music). Desi produce muzica inca din 1996, debutul atat discografic cat si ca dj a avut loc la TmBase, unde in 2003 a fost invitat sa mixeze, iar in 2004 a inclus fost inclus pe una dintre compilatiile aniversare, cu piesa “Ycstreme”. De-a lungul timpului a mai produs muzica sub pseudonime ca Loopainter (hard trance), SOT sau Adiva. Din 2007 este detinatorul labelului Well Mixed Records. Piesele sale au ajuns in show-urile unor nume mari din lumea trance ca Armin Van Buuren si Markus Shulz.
Anhken, adica romanul Petrisor Dima din Brasov, a fost descoperit de John Grant (de la Above & Beyond) urmand sa semneze prima piesa la Anjunabeats, lucru ce l-a motivat puternic. Urmatoarele productii au primit un neasteptat suport din partea celor mai grei dj din lume (Armin van Buuren, Above & Beyond, Tiesto, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Pete Tong, Marcus Schultz, Matt Darey…) iar in prezent colaboreaza cu Anjunabeats/ Armada/ Monster Tunes/ Toolroom Rec. Dupa succesul cu remixul la piesa “Soare “, a celor de la Sistem (prima piesa cu vocal in limba romana care a fost pusa de Tiesto si Matt Darey) iar ultimul sau release “Transport” [Anjunabeats] devine instatanteu “Record Of The Week” & “Web Vote Winner” in show-ul celor de la Above & Beyond “Trance Around The World”, primele sale piese experimentale sunt identificate de nimeni altul decat Pete Tong si semnate la labelul acestuia.
Asadar, toate ingredientele pentru un party picant, dansant, plin de muzica buna, in ajunul sarbatorilor de iarna, sunt prezente si ne contureaza un eveniment de neratat, cu un lineup de exceptie, format numai din dj/producatori romani de succes. Pe aceasta cale, TrancENDancE tine sa multumeasca tututor colaboratorilor si partenerilor sai, si mai ales celor care au ajutat brandul sa creasca in acest an 2011. [ Cris Entertainment, Vibe FM si Studio Martin ].

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER