• Romania
  • English

concerte: Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty S. + etc) in Arenele Romane pe 15 Mai 2015

15 Mai 2015

Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty S. + etc) @ Arenele Romane

Gen muzical: Rock
Preț: 78 lei

Dupa ce fanii au avut ocazia sa vada concertele formatiilor Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012), evenimentul "Romanian Rock Meeting", "responsabil" pentru aceste showri exceptionale, revine in 2015 cu o noua editie, cea de-a treia!

"Romanian Rock Meeting 2015" se va desfasura la Arenele Romane si aduce in prim-plan concertul iubitilor metalisti de la BLIND GUARDIAN, dar melomanilor li s-au pregatit si alte surprize, asa ca acestia trebuie sa stea cu ochii in patru dupa noi nume anuntate!

Show-ul Blind Guardian va avea loc pe data de 15 mai 2015 si, pe langa apreciatii germani, vor mai urca pe scena si alte trupe, ce vor fi anuntate in perioada urmatoare.

Amanunte despre bilete: http://www.promusicprod.ro/bilete.php
www.romanianrockmeeting.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER