Sambata, pe 20 aprilieRomanian Ghetto Squad pregateste un exercitiu tactic de amploare in Room 2 – Expirat, pe baza unui set-list de asalt: Funk, Ghetto Funk, Hip-Hop, Breaks si Bass.

  

Dupa 22:00, domnii instructori FUNKYDROP si MEELOOX, ambii crescuti in ghetoul muzical electronic britanic respectiv bucurestean, vin in Brezoianu 4 cu piese lemon-fresh si isi propun sa va tina in miscare o buna parte din seara. Iar pentru ca ridica steagul cu blazon RGS pentru prima oara in Expirat, au promis sa alimenteze deja clasica reputatie a „Sectiei Agitati”.

Alaturi de ei mixeaza BULLY – personaj bine-cunoscut pentru skill-uri, scratch-uri, selectii extra-dansante si…pentru cateva din cele mai solicitante chefuri din istoria Expiratului.

 

Iar ca sa va dam suficiente motive pentru pontaj in seara cu pricina, va mai povestim un pic…

 

Despre Romanian Ghetto Squad:

 

Romanian Ghetto Squad s-a format in 2012 si este un grup alcatuit din trei DJ-i romani: FunkyDrop, Meeloox si DJ Sauce. Scopul? De a promova prin party-uri memorabile sunetele Ghetto Funk, Breaks, Hip-Hop sau Funk.

 

www.soundcloud.com/romanianghettosquad / www.facebook.com/romanianghettosquad

 

FunkyDrop este un DJ cu super-potential, originar din Romania si relocat in Cambridge, UK. In ultimii ani a devenit primul si singurul DJ roman sustinut de label-ul GhettoFunk.co.uk, a castigat competitia internationala „Bombstrikes DJ Comp”, a colaborat cu Breakspoll, a mixat in UK, estul Europei, Andorra, Franta, Letonia si Ungaria, la festivaluri ca Oak Poke Brighton sau B’Estfest si are reputatia de oldschool head si party-maker cu diploma.

www.soundcloud.com/funkydropdj / www.facebook.com/funkydropdj

 

Meeloox este un sustinator activ al Breakbeat-ului si al intregii plaje de derivate din acest gen, de mai bine de 10 ani. Mixeaza muzica plina de energie, imbina stiluri diverse cu ritmuri sparte, de la Funk si Oldschool Hip-Hop pana la Electro Breaks, Dubstep sau Drum&Bass. A mixat la festivaluri ca B’Estfest, TMBase sau Summer Break si alaturi de Krafty Kuts, Stanton Warriors, Deekline, Aquasky, Pimpsoul, Mooqee, Lebrosk, Delimentary. Este producatorul „the Bass Music Show”, emisiune difuzata pe Ramp FM, Logitune FM, Nights.ro Radio sau Citybeat Radio

 

www.soundcloud.com/meeloox / www.mixcloud.com/meeloox / www.facebook.com/meelooxdj

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus – accesul prin Expirat

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

About Post Author

Lasă un răspuns