• Romania
  • English

festivaluri: Rock The City 2013 in Romexpo pe 27 Iulie 2013

27 Iulie 2013

Rock The City 2013 @ Romexpo

Gen muzical: Rock

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc in 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucuresti.

 

Dupa prima aparitie la Bucuresti (Sonisphere 2010), trupa germana tanz-metal a castigat si mai multi fani in Romania, pentru ca dupa un concert Rammstein povestesti zile in sir despre cum a fost si incerci sa fredonezi muzica germanilor timp de cateva saptamani. Impactul este atat de puternic pentru ca Rammstein este o imbinare perfecta de muzica, energie, forta si spectacol.

 

Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atentia chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa in diverse proiecte), Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin mulțime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.

 

Continuand principiul "alte trupe canta, Rammstein arde!", Rammstein revine la Bucuresti in 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!


Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013.

 

Trupa galeza va sustine un recital extraordinar in cea de-a doua seara a festivalului – 28 iulie.

 

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in oraselul Bridgend, din Tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. Dupa cativa ani in care a cantat cover-uri heavy metal si grunge, formatia si-a schimbat numele si – cel mai important – a reusit sa obtina un contract cu Sony BMG. In prezent, trupa compusa din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitara ritmica), Michael "Padge" Paget (chitara, voce), Jason James (chitara bass, voce) si Michael "Moose" Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vandute si pana sa ajunga la Bucuresti, va lansa un nou album.


 

Inainte de a anunta line up-ul complet, organizatorii vin cu o surpriza pentru fanii Rammstein: primele 5000 de bilete au reducere de 20%.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER