• Romania
  • English

ROCK JUKEBOX pe 3 MARTIE 2012 la Hard Rock Cafe

03 Martie 2012

ROCK JUKEBOX | 3 MARTIE 2012 @ Hard Rock Cafe

Preț: n/a

TROOPER anunţă turneul ROCK JUKEBOX După ce în toamna formaţia Trooper a colindat ţara în lung şi-n lat, aruncând vrăji “Voodoo,” băieţii se pregătesc din nou de drum. Fideli crezului “ne place să ne reinventăm” şi mereu determinaţi să îi surprindă pe cei care îi îndrăgesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piaţa din România. ROCK JUKEBOX va însemna, pe lângă cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dincă, aka Coiotu’ explică: “Să cântăm live aceste piese legendare este modul nostru de a le mulţumi şi de ne arăta respectul faţă de numele grele ale scenei rock, faţă de acei artişti care şi-au pus amprenta asupra unor întregi generaţii şi care au creat genuri şi sub-genuri muzicale.” Concertele vor cuprinde două părţi, fiecare cu durata de aproximativ o oră: una dintre secţiuni va fi dedicată repertoriului TROOPER, iar cealaltă va include coveruri din repertoriul rock internaţional. Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oraş în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/TrooperRocks o listă de piese proprii şi de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va aparţine prietenilor formaţiei. Cei care se vor afla în sală vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare şi prin care îşi exprima preferinţele.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER