• Romania
  • English

Rock in Park la Arenele Romane - 30 Noiembrie

30 Noiembrie 2012

Rock in Park la Arenele Romane - 30 Noiembrie @ Arenele Romane

Promoter: Sfinx Experience și Phoenix Entertainment
Gen muzical: Rock
Preț: Intrare Libera / Free

  În data de 30 noiembrie 2012, la Arenele Romane – în Parcul Carol din București, cu începere de la ora 18 , se va desfășura primul evenimente din seria de spectacole concurs care vor avea loc în vederea selecționării grupurilor rock ce vor participa la Festivalul Internațional “ Rock in Parc “.

 

Organizatorii au programat 3 ediții de calificare:

-        30 noiembrie 2012

-        1 martie 2013

-        26 aprilie 2013

 

Spectacolul  de vineri, 30 noiembrie, va aduce pe scena Arenelor Romane, 14 trupe rock într-un maraton de 7 ore de muzică originală.

Regulamentul concursului este:

-        fiecare formație va canta piese numai din repertoriul propriu

-        timpul maxim de evoluție pe scenă este de 20 minute

Juriul va fi compus din 5 specialiști.

Formațiile care vor participa în finală vor fi stabilite 50% de votul juriului și 50% de votul publicului prezent în sală.

 

Așa cum am mai spus, spectacolul este primul în pregătirea Festivalului Internațional “Rock in Parc” care va avea loc în vara anului 2013.

 

Ținând cont de mesajele pozitive primite după prima ediție a acestui festival, care a avut loc în această vară pe 17 august și de dorința publicului de a participa la astfel de spectacole, care sunt foarte uzuale în toate marile capitale ale lumii, în 2013 “Festivalul Internațional Rock in Parc” se va desfășura pe parcursul a două zile și se va bucura de prezența unor trupe de renume internațional. 

 

INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERĂ

 

Producători: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Bălcescu și Primăria Sectorului 4

Coproducatori : Sfinx Experience și Phoenix Entertainment

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER