Phoenix Entertainment și Sfinx Experience au plăcerea de vă anunța headlinerii Festivalului Internațional „Rock în Parc”, alături de care vor cânta trupele românești, câștigătoare ale edițiilor de calificare. Ediția precedentă a festivalului „Rock în Parc”, care a avut loc în vara anului trecut, s-a bucurat de un succes extraordinar și a încurajat organizarea unui eveniment de o amploare și mai mare.

Astfel, formațiile The Troggs și The Animals vor concerta pe 13, respectiv 14 iunie, la Arenele Romane, în cadrul unui eveniment dedicat ascultătorilor muzicii rock, de toate vârstele. Pentru că organizatorii își doresc să promoveze muzica de calitate, accesul publicului va fi GRATUIT.

Pentru a cânta pe scena Festivalului Internațional „Rock în Parc”, trupele doritoare au participat la o serie de ediții de calificare. Prima dintre ele a avut loc pe 30 noiembrie și a numărat 10 formații candidate dintre care 4 câștigătoare (Psychogod, 9,7 Richter, Masked Toys și Loungerie II). Următoarele două se vor desfășura pe 29 martie și pe 26 aprilie.

Așadar, vineri, 29 martie, la Arenele Romane are loc cea de-a doua ediție a spectacolului concurs Rock în Parc, iar înscrierile sunt deschise în limita a 12 formații, dintre care se vor alege câștigătorii în urma votului publicului și al juriului (fiecare, contând în proporție de 50%). Accesul publicului este LIBER și se va desfășura de la orele 17:00, urmând ca prima formație să urce pe scena la 17:30.

Regulile de participare pentru trupe rămân aceleași ca la prima ediție de calificare din noiembrie, și anume:

–      fiecare formație va cânta piese numai din repertoriul propriu

–      timpul maxim de evoluție pe scenă este de 20 minute

Așadar, ediția concurs „Rock în Parc” de pe 29 martie este deschisă tuturor iubitorilor muzicii bune. Vă așteptăm să decideți cine va avea privilegiul de a urca pe scenă cu The Troggs și The Animals și să ascultați trupele care ar putea deveni legende ale rockului românesc.

Producători: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Bălcescu și Primăria Sectorului 4

Coproducători : Sfinx Experience și Phoenix Entertainment

 

About Post Author

Lasă un răspuns