• Romania
  • English

Rock in Parc 17 august 2012, la Arenele Romane

17 August 2012

Rock in Parc 17 august 2012, la Arenele Romane @ Arenele Romane

Preț: Intrarea libera

In data de 17 august 2012, la Arenele Romane – in Parcul Carol din Bucuresti, cu incepere de la ora 19 , va avea loc marele concert al Verii intitulat : “ Rock in Parc”.

Spectacolul va aduce pe scena trupe rock intr-un maraton de 4 ore de muzica buna. Vor fi prezenti: Vita de Vie – acustic ; Coma – acustic; Steelborn; X-plod,etc.

 Totii artistii si formatiile care vor urca pe scena vor interpreta muzica pop rock din repertoriul propriu sau international, pentru toate gusturile si varstele. Acest model de spectacole sunt foarte uzuale in toate marile capitale ale lumii. In marile parcuri din Londra, New York, Paris au loc in fiecare an spectacole de acest fel. Peste tot in lume sunt foarte populare si aduc un public foarte numeros. Spectacolul pe care ni-l propunem este primul dintr-o serie de evenimente culturale similare pe care intentionam sa le organizam in fiecare an.

INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA

 

Producatori principali: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4

Coproducatori : Fundatia Sfinx si Phoenix Entertainment

Va asteptam cu drag sa va bucurati impreuna cu noi! Pentru mai multe informatii telefon: 021- 335 34 80

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER