• Romania
  • English

Muzica clasica: Richard Clayderman - From Paris with love in Sala Palatului pe 26 Martie 2015

26 Martie 2015

Richard Clayderman - From Paris with love @ Sala Palatului

Phoenix Entertainment anunţă spectacolul anului 2015!

Richard Clayderman alege România pentru o lansare mondială!

 

 

Cel mai faimos pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman, revine la Bucureşti, pe 19 martie 2015, la Sala Palatului, cu spectacolul “From Paris with Love“ în premieră mondială.

 

Richard Clayderman a ales România pentru acest spectacol excepţional, din dragoste  pentru publicul român. Este a patra oară când artistul vine în România, dar faptul că alege să lanseze un concept în premieră mondială pe plan mioritic, e un plus fantastic pentru brandul nostru de ţară.

 

The Prince of Romance, aşa cum mai este cunoscut în lume, propune de această dată o experienţă senzorială 360, emoţională – audio – vizuală.  Un concept absolut inovator. Show-ul de senzaţie aduce pe scenă, alături de Richard Clayderman si pianul său, baletul şi orchestra Camerata Regală. Totul va fi montat intr-un decor unic, o noutate absolută faţă de toate spectacolele prezentate până acum în lume.

 

Artistul va da viaţă pianului său, timp de 2 ore magice, în care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cantece ale sale. Din repertoriu, nu va lipsi cea mai iubita piesa, „Ballade pour Adeline”, care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

 

 

 

 

 

Demonstraţia de artă şi virtuozitate vine cu un touch interactiv şi contemporan, dar pe primul loc ramane vraja produsă în sală de la primele acorduri de pian marca Richard Clayderman. Profesionalismul, perfectionismul său, atentia pentru cele mai mici detalii fac din fiecare spectacol o amintire preţioasă.

 

Peste 100 de profesionisti, muzicieni, balerini, tehnicieni pun umărul pentru ca evenimentul “ From Paris with love ” sa fie unul de cea mai înaltă clasă.

 

Richard Clayderman este unul din cei mai iubiţi artişti contemporani. A înregistrat peste 1300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vandute, 267 de discuri de aur si 70 de platina.

 

“From Paris with love“ poate fi experienţa ta romantică la început de 2015. Te asteptam sa iţi bucuri sufletul ascultându-l pe Richard Clayderman.

 

 

Biletele sunt disponibile la prețurile de 400, 300, 200, 140 și 95 lei, în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin www.eventim.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER