• Romania
  • English

Ricardo Villalobos, Rhadoo, Mihigh

15 Februarie 2014

Ricardo Villalobos, Rhadoo, Mihigh @ Club Midi

Preț: 40/50 Lei

 

De ani buni este unul dintre cei mai populari și apreciati dj din lume, cu o lista lunga de productii si remixuri pe segmentele techno si minimal. Ricardo Villalobos are o personalitate aparte, zambeste mai tot timpul si transmite un vibe bun si friendly oricarui public.
Incontestabil, in Romania Ricardo are un loc aparte pe podiumul celor mai asteptati dj, an de an.

Rhadoo este unul distre cei mai respectati artisti, din ultimii 10 ani, avand in spate o sumedenie de lansari discografice si seturi ce au marcat multe suflete si au miscat multi oameni pe ringurile de dans din toata lumea. Este cunoscut pentru seturile sale prelungite si perfect programate din punct de vedere muzical.

Mihigh este un adept al sunetelor obscure, nonconformiste, si hypnotice, acestea alcatuind un stil aparte, de poveste, in constanta dezvoltare.
Ne-a incantat alaturi de multi artisti importanti ce au calcat portile clubului si suntem siguri ca o va face din nou.
Pret intrare:

40 RON inainte de 00:00
50 RON dupa 00:00
50% pt cei care au bratara din 06.12.2013 (Raresh & Mihigh)
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER