• Romania
  • English

evenimente: Revelion 2013 la Palatul Bragadiru in Palatul Bragadiru pe 31 Decembrie 2012

31 Decembrie 2012

Revelion 2013 la Palatul Bragadiru @ Palatul Bragadiru

Preț: 600-800 Ron

Palatul Bragadiru organizează în noaptea de 31 decembrie 2012, începând cu orele 21:30, o mare petrecere de Revelion pentru cei care vor să sărbătorească cu entuziasm şi eleganţă trecerea în noul an.

Aflat în inima capitalei, la 5 minute de Centrul Vechi, Palatul Bragadiru este locul potrivit dacă vrei să serbezi Revelionul într-o locaţie unică şi selectă, într-un cadru festiv şi într-o atmosferă de gală, primitoare şi destinsă.

Dacă vrei să trăieşti cu adevărat unicitatea momentulu
i trecerii dintre ani, ce loc poate fi mai potrivit decât un PALAT ale cărui ziduri încarcate de istorie îţi pot transmite frumuseţea şi nobleţea momentelor petrecute aici ? Palatul Bragadiru, conceput şi utilizat ca spaţiu de recreere în secolul trecut, aduce astăzi un plus de savoare evenimentelor organizate aici, amintind de vremurile bune ale Bucurestiului de altădată.

Dacă vrei să te simţi special şi consideri că importanţa unei sărbători este dată de modul în care respecţi evenimentul, de la îmbrăcăminte până la atitudine, te aşteptăm la “Revelion 2013 la Palat”. Programul de divertisment cuprinde concerte live susţinute de către artiştii talentaţi de la Vocea României: Lucia Dumitrescu, Robert Patai, Cristian Sanda, Ana Maria Alexie, Dan Nicolau (trompetă), muzică de calitate si hituri interpretate de trupa Colors in Stereo, atmosferă de dans pe muzica lui DJ Kabu, momente de stand-up comedy, ghiduşii ale bufonului Palatului, tombola constând în câştigarea unei excursii la Paris pentru două persoane, cină de gala cu meniuri rafinate şi băuturi pentru toate gusturile, aflate la dispoziţia invitaţiilor pe parcursul întregii nopţi.

Preţurile biletelor sunt în valoare de 600 şi de 800 de lei, în funcţie de aşezarea în sală şi se pot gasi la Palatul Bragadiru, Calea Rahovei 147-153. Detalii la telefon 021.409.28.36 sau la e-mail : comercial@palatulbragadiru.ro.

Grupurile de peste 8 persoane beneficiaza de 5% discount.

Vă aşteptăm să petreceţi, într-o atmosferă de poveste, o noapte cât un an ! Garantăm elegantă, originalitate şi exclusivism!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER