PUNK FICTION@Expirat Club | 18 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

18 Februarie 2012

PUNK FICTION | 18 FEBRUARIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 RON

E aproape weekend iar saptamana am tot adormit cu Pulp Fiction si Dirty Harry pe ecran si cu Sex Pistols in boxe asa ca ne-am gandit sa le combinam cumva. Cum ne-a fost relativ greu sa dam de Tarantino si de Eastwood iar de baietii cu anarhia...nici n-am incercat, i-am pus din nou la treaba pe ai nostri DJ-i de incredere. Asadar, Vineri si Sambata pe 17 si 18 Februarie in Expirat si OtherSide avem un soi de Uma Thurman, Samuel L. Jackson, John Travolta & co. la pupitre: Blonda, Stefan, Matei, Coty si Ioan. Propria noastra coloana sonora in boxe, dialoguri spumoase in public si bauturi tari la baruri. Don't even think about not fucking being here! Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 - Motherfuckin' King Size Drinks. Intrare: 10 lei - un gunshot inclus.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER