• Romania
  • English

Psihedelia Indigo O2 Arena | 19 Noiembrie 2017

19 Noiembrie 2017

Psihedelia Indigo O2 Arena

Dupa succesul pe care l-a avut cu concertele de la Sala Palatului, Delia vine la Londra in Noiembrie 2017 cu un nou show concept - Psihedelia plus Special Guest(TBC).Concertul va avea loc pe 19 Noiembrie la Indigo at O2 Arena.

In pretul biletelor VIP va fi inclusa si intrarea la petrecerea de dupa concert unde va participa si binecunoscuta artista cu trupa sa.

Biletele Vip plus Meeet and Greet va dau posibilitatea sa o cunoasteti personal pe Delia si sa faceti fotografii .In pretul acestor bilete este inclus un album cu autograf (se gasesc doar pe roukmedia.com)

La acest concert pot participa si copii de toate varstele,dar cei care au sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult si au acces doar la balcon(trebuie sa achizitionati Bilete la categoria Balcony Seated doar de pe roukmedia.com)

Biletele le puteti cumpara atat de pe site ul roukmedia.com cat si pehttp://www.theo2.co.uk/events/venue/indigo-at-the-o2

"Fara sa-mi dau seama, am devenit culoare, sunet si miscare. Ma-nvart in spirale de lumina repede, mai repede, din ce in ce mai repede. Universul se impleteste si rasuceste, construindu-se sub ochii nostri: vezi muzica? Nu-ti fie teama, esti in lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-ma de mana, sunt calauza ta in acest univers al sinesteziei absolute. Pe pamant, sunt o viziune colorata intr-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem sa fim: creeaza-te! Deseneaza-te, asculta-ma, iubeste-te, descopera." - Delia despre PSIHEDELIA

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER