Ce iubesc românii? Ziarele nu o spun. Televiziunile n­-o arata. Pe strada ne grabim prea tare ca sa mai observam ceva.

15 Iunie 2013

PROIECTUL FOTOGRAFIC "IUBESC..." ­‐ TURNEUL NATIONAL day 4

Si totusi,toti avem dramul nostru de iubire pentru cineva, pentru ceva.Iar atunci cand toti ne adunam ca sa spunem tare si raspicat ce iubim, dramul acela de iubire se transforma in ceva colosal ce ne ravașește, ne unește și spune despre noi cine suntem… ce iubim. După un eveniment reusit in Bucuresti si foarte mult entuziasm, Proiectul fotografic IUBESC isi urmeaza cursul firesc si porneste intr­‐un turneu national in 8 localitati. 8 zile in care oamenii vor uita tot, mai putin ceea ce iubesc. Acum 2 ani, tanara fotografa Marta Popescu si­‐a invitat prietenii in studio pentru a spune ce iubesc. Fiecare a scris pe foaie cuvantul care il reprezinta si asa s‐a nascut proiectul fotografic care un an mai tarziu a adunat 1500 de oameni la primul eveniment in Bucuresti.In urmatoarele 2 luni Marta Popescu va strabate Romania in lung si-n lat pentru a surprinde oamenii asa cum sunt :liberi, nebuni, timizi, indrazneti, creativi, sinceri. Pozele din editiile trecute pot fi vizualizate aici: https://www.facebook.com/proiectuliubesc. Dupa sedinta foto, fiecare eveniment se va termina in zori, cu o petrecere. La finalul turneului, evenimentul se va intoarce in Bucuresti pentru o expozitie si lansarea albumului fotografic cu cele mai reusite poze.

In Club Craiova Veche.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER