• Romania
  • English

Teatru / Spectacole: PRIMĂVARA DOAMNEI STONE LA ROMA@ Teatrul Mic // 05 Noiembrie 2015

05 Noiembrie 2015

PRIMĂVARA DOAMNEI STONE LA ROMA@ Teatrul Mic

Preț: 30 lei

PRIMĂVARA DOAMNEI STONE LA ROMAdramatizare de Martin Sherman după romanul omonim a lui Tennessee Williams, traducerea Liana Ceterchi

     Ea este o actriţă celebră, care şi-a pierdut de curând soţul. El este un gigolo italian care îşi câştigă existenţa speculând generozitatea americancelor bogate. Ea se simte singură la Roma. El se simte atras, în mod inexplicabil, de această distinsă doamnă. Împreună însă devin un cuplu care sfidează societatea şi redefineşte iubirea.

O poveste de dragoste care se clădeşte sub ochii noştri, în decorul fermecătoarei Rome. O femeie întinereşte sub privirea bărbatului iubit, un tânăr se maturizează de dragul femeii adorate. O poveste cu final neaşteptat.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Snoop Dogg la București, pe 29 august Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER